Aktywne Wpisy

matkawielebna +56
#slubodpierwszegowejrzenia
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
źródło: IMG_3189
PobierzTeż was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze

Udało mi się wejść do aplikacji Amazon Prime, a tam – przez dłuższe przytrzymanie przycisku "Home" na pilocie – dostałem się do ustawień systemu.
Niestety przez przypadek zamiast wyczyścić dane launchera/systemu (Android TV / Google TV), kliknąłem "Wymuś zatrzymanie" 😅
Po restarcie widzę tylko czarny ekran. Mam dostęp jedynie do aplikacji Amazon Prime i Xiaomi+ za pomocą skrótów na pilocie. YouTube niby się uruchamia, ale ostatecznie się nie wczytuje.
Próbowałem już kilku rzeczy:
- wejście do recovery mode przez kombinację "Wstecz" + "OK" na pilocie podczas restartu – bezskutecznie,
- użycie Asystenta Google – pojawia się ikonka, ale nie rozpoznaje mowy,
- podłączyłem klawiaturę – działa, bo np. robi się zrzut ekranu, ale żaden ze skrótów klawiaturowych (znalezionych w sieci) nie działa, żeby wejść do recovery albo ustawień systemu,
Nie mam włączonego debugowania ADB, więc ADB Shell i inne narzędzia (np. ATV Tools) są bezużyteczne.
Da rade coś z tym jeszcze zrobić czy jedyne co to moge tego boxa w-----ć na śmieci?
#tv #mibox #androidtv #xiaomi #smartv #android