Aktywne Wpisy

Słuchajcie wreszcie dane było mi zapoznać się z #kouros. Nie znam się w ogóle na #perfumy więc zrobiłem kilka wycieczek po perfumeriach i zamówiłem odlewki paru kultowych śmierdzieli. xD Moim celem było noszenie jednego zapachu przez jeden dzień i chciałem podzielić się spostrzeżeniami na temat tego mocarza. xD
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
źródło: yves-saint-laurent-kouros-woda-toaletowa-100ml
Pobierz
dominowiak +8

źródło: Screenshot 2025-08-07 at 09-23-50 Karol Nawrocki o PIT i VAT ambitne zmiany dla rodzin i przedsiębiorców
PobierzWszyscy się rzucili na tego nieszczęsnego Witka, a przecież jego "cóż szkodzi obiecać" trzeba by raczej odlać w brązie (przełożone na łacinę może, dla klasycznego sznytu) i powiesić przed wejściem do Sejmu, Pałacu Prezydenckiego itd.
Przynajmniej byłoby przejrzyściej. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Słabo trochę wyszło, bo to 10 s w darmowym generatorze, ale obiecujące. XD
źródło: output
PobierzMocne słowa jak na kogoś, kto w czasach, gdy rośliśmy w siłę najszybciej w UE dawał się przekonywać, że stajemy się drugą Grecją xDDDDD
@justlooking5:
źródło: fd3f87e4d62ba73ddf18b0d4ef461ad15da29a0396ed41072597f4d3f2e77e4e
Pobierz@eduardo-garcia: mocne słowa jak na kogoś kto interesuje się odbytami
@kaoen9: a bo to różnica jakaś kiedy ktoś złamie obietnicę? Obydwaj siebie warci.
źródło: image_picker_920E821B-2CF1-4BC7-A6AB-EA2A7C340E4A-1519-00000050153EFFA3
Pobierz