Wpis z mikrobloga

@dawid-hopek jak wygodne to w------e, jak ishowspeed w takich lata bo wygodne to wszyscy mają wywalone. Im mniej się człowiek przejmuje co sobie inni myślą tym lepiej, tym bardziej że w 99 procentach mają wbite xD im lżejszy but i bardziej przewiewny tym lepszy
  • Odpowiedz
@MarianoaItaliano skarpety i sandały albo klapki to ultimate połączenie. To peak rozwoju człowieka. I ciepło, i przewiewnie. Uciekanie od tego bo w liceum ktos powiedział że to wiocha jest zupełnie niedorzeczne
  • Odpowiedz
@alverini: No po domu to zrozumiem, do żabki czy coś skoczyć tak ale na miasto bym tak nie poszedł dzisiaj, jakis taki cringe mnie ogarnia, może to starość powoli. Ale nosiłem też, nie mówię że nie :D

A z drugiej strony np. bluz czy koszulek z w-------m na pół ciucha logo też bym sobie dzisaj nie kupił mimo że miałem pół szafy za nastoletnich czasów w Nike i Adidasie i
  • Odpowiedz
@dqqx: co chcesz, uniwersalny but, łączy elegancki sznyt lakierek z casualem mokasynów i wygodą obuwia ortopedycznego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MarianoaItaliano ja to rozumiem o tyle, że sam bym tak nie wyszedł 10 lat temu. Jak byłem dzieciakiem to do sklepów bym nie wyszedl bez umytych włosów xD Ale mam 37lat i mam wywalone na większość rzeczy już xD czasami łażę w podartej koszulce jak ostatni menel. Nie mówię że to dobrze, ale w sumie co mnie interesuje opinia randomow w sklepie czy na miescie
  • Odpowiedz
@alverini: Mnie w zasadzie też nie powinno, bo mieszkam w UK gdzie ludzie mają w------e na to jak kto wygląda i widuje się naprawdę kurioza jak puchówka do kolan i klapki zimą albo pełny czarny dresik w 35 stopniowy upał, ale mi chyba została ta mentalność głupia xD

Mam 29 i jakoś tak no jak idę do ludzi to chce człowiek jakoś wyglądać żeby nie odstrzaszać ludzi i żeby to
  • Odpowiedz
@wicherq: Nie bardzo wiem skąd taki wniosek, przecież oczywistym jest, że ludzie mają różne gusta, jedynie skomentowałem Twoją odpowiedź. Uważasz, że każda wypowiedź w internecie jest nacechowana emocjami? Jedyne jakie miałem przy pisaniu to współczucie.
Moja partnerka maluje sie nawet idąc do lidla, znam wielu ludzi, którzy martwią sie swoim wyglądem, nie wyjdą z domu, bo nie mają co włożyć, widziałem ataki paniki, bo ktoś ubrudził koszulkę, no serio bez
  • Odpowiedz
teraz mam bluzę nb, spodnie 4f, buty fila i Dobrze się czuje w tym ficie, a to tanie jest. Spodnie 200, bluza 350,, buty 280. I wyglądam jak człowiek i się dobrze czuje. Więc nie p-----l mi ze jestem przegrany bo psychika bym Cię zjadł n @zielarz
  • Odpowiedz