Wpis z mikrobloga

Mówcie co chcecie ale moim zdaniem taki najazd i zalewanie szambem nowo wybranego prezydenta i pierwszej damy w dniu zaprzysiężenia, zanim zdążyli cokolwiek zrobić jest obrzydliwe. Wchodzisz na X czy inne portale, i aż oczy więdną co tam ludzie piszą. Łącznie z tymi wszystkimi Marszałami i innymi memiarzami. Mówicie że naród PiS podzielił, ale druga strona lepsza nie jest, szczują dwa razy mocniej i bez litości nawet dla dzieci Nawrockiego xD to ma być to jednoczenie podzielonej Polski ? Dajcie ludziom chodź cień szansy, moim zdaniem prezentują się bardzo dobrze, Nawrocki ma jaja jak kokosy i psychologa nie potrzebuje, co będzie dalej zobaczymy. Dobrego dnia Mirki. #polityka
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Isaqe0: szczują dwa razy mocniej xD dobry ananasek jesteś. W moim odczuciu każda strona dobra, ale internety zdecydowanie zdominowane przez szczujnie mateckiego
  • Odpowiedz
@Tommy__: tego przypadku nie znam, za to dość się nasłuchałam o "wypisywaniu się z polskości". Cóż, Nawrocki będzie prezydentem wszystkich Polaków - bo prawdziwi Polacy głosowali na niego i elo.
  • Odpowiedz
  • 0
@tulipana to prawda, tamci też mają swoje za uszami, ale czy to znaczy że od pierwszego dnia mamy jechać po prezydencie który będzie z nami 5 lat ? Błędne koło
  • Odpowiedz
  • 10
@Isaqe0 reakcja jest taka sama jak reakcja pisiorow i ich wyborcow na dojscie do wladzy demokratycznie wybranej koalicji 15 pazdziernika.

Wytlumacz mi, dlaczego pisiory moga judzic, jatrzyc, obrazac, wyzywac innych a ich przeciwnicy polityczni i ludzie ktorzy ich nie popieraja maja siedziec cicho?
  • Odpowiedz
@Isaqe0: Dosłownie na swoim wiecu zdehumanizował ludzi co nie są prawakami, a ty mówisz coś o szczuciu na niego xD I dosłownie tam pokazał, że zamierza jechać po rządzie, a nie że być prezydentem wszystkich Polaków ponad podziałami. Jako jedyny prezydent w historii IIIRP to zrobił. Zrobił bardzo złe wrażenie podczas kampanii prezydenckiej, a wczoraj słuchając go mnie wielokrotnie zmroziło.

Nawrocki ma jaja jak kokosy i psychologa nie potrzebuje

Ma
  • Odpowiedz