Wpis z mikrobloga

@NowyStaryMirek: Sciagnij sobie z zatoki czy innego rutrackera, odpal offline i wtedy powiedz mi czy "średnio to wygląda". Bo ja np. jestem w stanie napieprzać podkręcanymi w multi aż miło. I nie - ułożenie rakietki jest tu bardzo istotne. Spróbuj, a kupisz żeby dobrze się bawić. Mowa oczywiście o 11 Table Tennis jeśli chcesz się poczuć jak w prawdziwym (gram sam też in real).

Co do bilardu - nie wiem,
parasite - @NowyStaryMirek: Sciagnij sobie z zatoki czy innego rutrackera, odpal offl...
  • Odpowiedz
No i na pewno świetnie się gra. Tenis stołowy jest tu mega. Sama gra oczywiście jest mega prosta ale da się robić triki, do tego jak wpadniesz na devovy Discord to cały czas pracują nad fizyką żeby było tak jak ma być. Podejrzewam, że jeśli ktoś tworzy billard to jest to sytuacja analogiczna. Klientem docelowym są ludzie, którzy lubią tenisa czy lubią bilard. A w tym wypadku jak i w drugim -
  • Odpowiedz
@parasite: no nie wiem, mam wrażenie że jakbyś trenował bilard czy tenisa to można sobie w takim vr r----------ć pamięć mięsniową, jak ktoś potraktuje to jako narzędzie do treningu to wątpie czy cokolwiek z tego wyniesie
  • Odpowiedz
  • 0
@parasite ale obecnie jestem pod całkowitym wrażeniem Red Matter 2. Ta gra jest piękna. Czasami zatrzymuje się, kucam i oglądam podłogę xD. Wszystko jest tak dopracowane, że nie mogę wyjść z podziwu.
  • Odpowiedz