Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wy wierzycie, że w czasie kampanii nie była pod opieką stylistów? Oni już z niej wyciągnęli maksa. :)

@van-der-staas: może była tego nie wiem, ale są lepsi i gorsi, moze była u gorszych ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Aż z ciekawości za jakiś miesiąc czy dwa zerknę na nią na jakimś filmie (nie zdjęciu) czy dalej tak samo się pudruje jak teraz.
obstawiam, ze będzie lepiej wyglądać,
  • Odpowiedz
Wydaje mi się, że jakby coś się z tym dało zrobić to już by to zrobili.

@van-der-staas: widziałem gorsze przypadki i dali radę, normalnie magia makijażu.

Czasem to tylko kwestia "pudru" czasem umiejętności. Kiedyś dziewczyna pokazała mi różnicę między tanim (nie najtańszym) pudrem a jakimś drogim i jako amator od razu widziałem różnicę w kryciu, to tak prawie jak z farbami na ścianę ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@klawiszs: różnica w długości ogniskowej obiektywu robi swoje też. Na górze dłuższy obiektyw (plus photoshop oczywiscie) na dole szeroki kąt z bliższa. Jak sobie zrobicie selfie telefonem (szeroki kąt) to też wam nos rozklapci bardziej niż macie w rzeczywistości.
  • Odpowiedz
ciąża w wieku nastoletnim nie jest zbyt dobra dla organizmu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Ilirian: To akurat p---------e. Nastoletni wiek to biologicznie najlepszy czas na ciążę (pomijam politykę), organizm w trymiga się regeneruje.
  • Odpowiedz