Aktywne Wpisy

mmm_MMM +16
Igrzyska Olimpijskie 2030 odbędą się we Francji, jednak z powodu braku odpowiedniego, nowoczesnego toru łyżwiarskiego oraz chęci uniknięcia kosztownej budowy nowego obiektu, konkurencje w łyżwiarstwie szybkim zostaną rozegrane poza krajem gospodarzem. Organizatorzy rozważają dwa główne ośrodki, które posiadają już odpowiednie tory: Turyn (Włochy) lub Heerenveen (Holandia).
#mediolan2026
#mediolan2026
źródło: obraz
Pobierz
tomwick55 +11
Mileta Rajović - defensywny napastnik Legii Warszawa
Czas gry w dzisiejszym meczu: 90min
Gole: 0
Asysty: 0
Strzały: 1
Czas gry w dzisiejszym meczu: 90min
Gole: 0
Asysty: 0
Strzały: 1
źródło: 1000028040
Pobierz

@Kermit11: to chyba na zaprzysiężeniu jeszcze nie miała.
Ogarnie się. tzn. ogarną ją
@Kj5s6f2dk7s54o: nie no, wiem, że jest brzydka.
@van-der-staas: może była tego nie wiem, ale są lepsi i gorsi, moze była u gorszych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aż z ciekawości za jakiś miesiąc czy dwa zerknę na nią na jakimś filmie (nie zdjęciu) czy dalej tak samo się pudruje jak teraz.
obstawiam, ze będzie lepiej wyglądać,
Edit: patrzę na to zdjęcie i chyba łupież jeszcze muszą ogarnąć. XD
źródło: temp_file2155801707210773026
Pobierz@van-der-staas: widziałem gorsze przypadki i dali radę, normalnie magia makijażu.
Czasem to tylko kwestia "pudru" czasem umiejętności. Kiedyś dziewczyna pokazała mi różnicę między tanim (nie najtańszym) pudrem a jakimś drogim i jako amator od razu widziałem różnicę w kryciu, to tak prawie jak z farbami na ścianę ( ͡° ͜ʖ ͡°
@Ilirian: A to kiedy jest mniej zła? Po 30? XD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Ilirian: To akurat p---------e. Nastoletni wiek to biologicznie najlepszy czas na ciążę (pomijam politykę), organizm w trymiga się regeneruje.
@GregPelka: tu organizm się poddał.