Aktywne Wpisy

Aż nie wiem jak to otagować. Linkedin właśnie wszedł na nowy, absurdalny poziom
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
źródło: obraz_2025-12-16_114445852
Pobierz
kukold +25
15 lat doświadczenia w IT. Java, React, SQL, Kubernetes, cloud infrastructure, cyber security. Systemy o dużej skali, odpowiedzialność za krytyczne komponenty, lata ciągłej nauki i pracy.
I dziś, z pełną świadomością, mogę powiedzieć jedno: to był błąd życiowy.
Programowanie w 2025 roku nie jest zawodem. Jest zajęciem technicznym bez statusu, bez prestiżu i bez jakiegokolwiek realnego umocowania społecznego. Nieważne, ile lat w tym siedzisz, ile technologii znasz, ile systemów postawiłeś od zera. Dla świata
I dziś, z pełną świadomością, mogę powiedzieć jedno: to był błąd życiowy.
Programowanie w 2025 roku nie jest zawodem. Jest zajęciem technicznym bez statusu, bez prestiżu i bez jakiegokolwiek realnego umocowania społecznego. Nieważne, ile lat w tym siedzisz, ile technologii znasz, ile systemów postawiłeś od zera. Dla świata

Brama garażowa segmentowa Wiśniowski, seria UniTherm, panel W, struktura panela Smoothgrain, kolor turner oak malt,
numer okleiny F470-3001, szer. 250 x wys. 225 z napędem Spark 800 + podwieszki, rygiel (zasuwa ręczna) i fotokomórki
(wszystkie szczegóły wg załączonej specyfikacji)
Łączna suma: 8 000 zł z montażem
@Khaine: a która nie jest pazerna jak od lat ludzi doi się na wszystkim co związane z materiałami budowlanymi, budową domu czy wyposażeniem mieszkania? szczerze to i tak strzelałem że doją za takie bramy dużo dużo więcej niż te śmieszne 10k z montażem.
https://sklep.wisniowski.pl/brama-garazowa-rolowana-br-77s,id2741.html
@villager: No dlatego nawet zamożni ludzie już wszystko sobie sami zaczęli robić, bo chłop od przykręcania śrubek chce stawkę jak neurochirurg za wycięcie guza mózgu i majstry za jakiś rok jak budowlanka jeszcze przysiądzie razem z rynkiem nieruchomości będą po prostu wrzeszczeć z bólu.
A ja sam