Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego żona mojego kolegi mnie nie lubi?
Żona kolegi mnie chyba nie lubi
Obaj z kolegą mamy po 32 lata, znamy się od gimnazjum i mieszkamy w jednym mieście więc często wychodzimy na miasto, czasem ja go zapraszam do siebie, czasem on mnie do siebie, chociaż od kilku lat jest to w duecie ja,on+jego żona do której nic nie mam ale ona często subtelnie mi daje znać że za mną nie przepada i żebym nie zwracał gitary jej mężowi
Ignoruje mnie, robi fochy mężowi za każdym razem jak on jest ze mną w towarzystwie, jak jesteśmy razem na mieście i jest wieczór to jak sugeruję żebyśmy porobili coś jeszcze to jest nagle zmęczona i marudzi że wracaliby z mężem już do domu albo

Przykłady:

Jesteśmy u mojego kolegi w salonie, gramy w Fifę, pijemy p--o i ona wtedy wyjeżdża do niego z tekstem że pojechaliby gdzieś za godzinę z dziećmi, jest taka słoneczna pogoda. Dla mnie to pstryczek w nos żebym już powoli spadał bo tylko przeszkadzam w planach.

Albo
Kiedyś przychodzę po niego na spontanie w weekend rano, otwiera ona i mówi że go nie ma w domu akurat i późno wróci
Dzwonię do niego za 5 minut i się okazuje że jest w domu xd

Jak wychodzi gdzieś ze mną to mu marudzi żeby wracał max 21, a jak nie wie że ja jestem w towarzystwie z którym wychodzi to nie robi mu takich zastrzeżeń

Może ma mnie za dziwnego i szkodnika w życiu jej męża bo ja sam nie mam żony ani życia rodzinnego ale nie jestem pewien

#logikarozowychpaskow #zwiazki #przegrywpo30 #samotnosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

1/10

@Brzydka_i_niechciana: 1 to nie, bo ludzie odpisują na powaźnie i wywiązała się dyskusja, więc doceńmy opa wyższą notą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dobrze wiedział, co napisać, żeby wywołać oburzenie:

Kiedyś przychodzę po niego na spontanie w weekend rano

Jesteśmy u mojego kolegi w salonie, gramy w Fifę, pijemy p--o i ona wtedy wyjeżdża do niego z tekstem że pojechaliby gdzieś za godzinę
  • Odpowiedz
odcinanie się od kogoś bo śmiał ciebie odwiedzić bez umawiania się to coś bardzo dziwnego

@Turahk: poprostu nie ufam takim ludziom, dziwni sa. Powiedz szczerze jaki jest problem napisac albo zadzwonic pare minut wczesniej.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: są dwie opcje (i w sumie obie mogą być prawdziwe naraz):
- jesteś chlejusem i każde wasze spotkanie wiąże się z piciem
- kobieta chce mieć męża tylko dla siebie i zrobić z niego pantoflarza
  • Odpowiedz
  • 0
@mielonkazdzika

>przychodzę po niego na spontanie w weekend rano, otwiera ona i mówi że go nie ma w domu akurat i późno wróci

@mirko_anonim: jak by jakis znajomy tak wbijal bez zapowiedzi, to automatycznie bym sie od niego odcinal.

Napisz i sie umow jak normalny czlowiek, ludzie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pogadaj z koleżką, żeby ogarnął żonę, jak nie poskutkuje to odpuść. To jest strasznie c-----e, że on Cię zaprasza, a jego żona totalnie Ciebie nie szanuje. Ja po jednej takiej sytuacji już bym nie przyszedł ponownie. No dramat.
  • Odpowiedz
więc ta znajomość ma pewnie 20lat+ i wcale mnie to nie dziwi że ktoś tak wchodzi

@PiersiowkaPelnaZiol: typ zna się z kolegą, nie z jego żoną i ich dziećmi, więc włazi do cudzego domu jak do swojego po to, żeby poudawać, że znowu jest w gimbazie. op nie ma życia i należy go skutecznie pogonić.
  • Odpowiedz
Powiem Ci ze musisz miec chyba smutne zycie towarzyskie skoro nie mozna do Ciebie przyjsc niezapowiedziany

@Mdx91: a niepowiedzial bym. Mam moze inne niz ty, co nie znaczy ze jakies lepsze czy gorsze.
Ja szanuje czas znajomych i oni szanuja moj.
Szybki sms i wiadomo czy ktos ma czas i checi sie spotkac.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: baba chce swojego męża na własnosć, zagarnąć go zupełnie. jesteś dla niej zagrożeniem w sensie konkurencji o czas i uwagę. poza tym możesz być dla kumpla źródłem wpływu niezależnego od niej. no i na wspólnych wypadach twój kumpel może się zetknąć z innymi samicami.
  • Odpowiedz