@Pokaczu: bo "planem" moze byc nawet siedzenie i drapanie sie po dupie, albo cokolwiek innego. Nic ci do tego. Tak ciezko wam napisac 5 minut przed przyjsciem, zeby dac komus szanse zdecydowac czy chce cie widziec czy nie.
@PurpleHaze nawet napisać można o 16 dziś „czy jutro mogę wpaść o 10?” A taki Ci odpisze że „od 12 spoko” albo ze dopiero pojutrze i tyle. Nie trzeba się umawiać z wielkim wyprzedzeniem ale jak wpadasz do kogoś rano w wolny dzień od pracy to taka osoba może chcieć sobie zrobić leniwy poranek z rodziną, a Ty będziesz tam intruzem tylko. Osobiście wolę swoich znajomych co potrafią respektować mój czas
@mirko_anonim naturalne zachowanie kobiet, zrobi wszystki żeby obrzydzić facetowi kolegów i żeby mieć kontrolę 100% nad swoim mężem i jego wypłatą xd zagrażasz jej w tym
tak zapomnialem ze teraz sie trzeba z miesiecznym wyprzedzeniem umawiac, wbic w kalendarzy, w drzewko spotkan
Jak się jest 10 latkiem to rzeczywiście dziwne. Ale dorośli ludzie mają swoje sprawy, problemy, pracę a tutaj widzę że gościu na jeszcze dzieci i niekoniecznie mają ochotę jedyny wolny dzień w tygodniu zmarnować na jakiegoś dziwnego typa tylko spędzić czas ze sobą, pomoc dzieciom w lekcjach, porazmiawac z nimi czy wyjśc gdzieś.
@PurpleHaze typie ja obecnie jestem sam i bym się w------l że ktoś bez zapowiedzi przychodzi pbo o pierwsze może mnie nie być a po drugie to po prostu nie
@mirko_anonim: może ona z rozpędu próbuje cię wychować razem ze swoimi dziećmi. Na moje, to jesteś tam tak często, że nie ogarnęła, że cię nie urodziła
@PurpleHaze ej odniosłem takie samo wrazenie o tych ludziach z komentarzy, wszędzie magiczne slowo "plany" xD.
Jak słyszę to slowo to mi sie rzygać chce.
@Pokaczu bezdzietny singiel moze nie znać takiego słowa. Jak się ma dzieci i dom na głowie, to niby w jaki sposób chcesz to wszystko ogarnąć bez planowania?
@Pokaczu: bo "planem" moze byc nawet siedzenie i drapanie sie po dupie, albo cokolwiek innego. Nic ci do tego.
Tak ciezko wam napisac 5 minut przed przyjsciem, zeby dac komus szanse zdecydowac czy chce cie widziec czy nie.
Jak się jest 10 latkiem to rzeczywiście dziwne. Ale dorośli ludzie mają swoje sprawy, problemy, pracę a tutaj widzę że gościu na jeszcze dzieci i niekoniecznie mają ochotę jedyny wolny dzień w tygodniu zmarnować na jakiegoś dziwnego typa tylko spędzić czas ze sobą, pomoc dzieciom w lekcjach, porazmiawac z nimi czy wyjśc gdzieś.
Xddd
@mirko_anonim: to nie lata 80, a on jest żonaty już. Pogadaj z nim i unawiaj się wczesniej
@mirko_anonim: 1/10
@Turahk: ja tak powiedzialem a mam znajomych. Wiec to nie tak jak myslisz.
@Pokaczu bezdzietny singiel moze nie znać takiego słowa. Jak się ma dzieci i dom na głowie, to niby w jaki sposób chcesz to wszystko ogarnąć bez planowania?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny