Wpis z mikrobloga

#samochody #polityka #twitter #bekazlewactwa #bekazkonfederacji

Wytłumaczcie mi o co chodzi z tymi wolnościowcami?

Chcą żeby PAŃSTWO zagwarantowało im miejsca parkingowe w centrum.
Czemu nie kupią sobie własnych miejsc, tylko jak lewaki żerują na publicznym? Miejsce parkingowe w centrum Warszawy kosztuje 200k, co lewaku, nie stać cię? Państwo musi ci pomóc i udostępnić za darmo? tak lewaczku?
Hehe, nie stać cię? To nogi masz, ale zostaw mienie publiczne komunisto, albo płać za parking 10pln za godzinę na wolnym rynku.

Chcą domku jednorodzinnego na przedmieściach.
Wiesz o ile więcej kosztuje to podatnika i jak jest to kosztowne urbanistycznie?
Czemu jako mieszkaniec bloku mam się łożyć na budowę i utrzymanie rozlazłej infrastruktury na przedmieściach? Chcesz mieszkać na przedmieściach? To albo płać adekwatnie więcej za budowę i utrzymanie rur, słupów i studzienek na zad00piach, albo wolnorynkowcu z tego nie korzystaj i kup sobie prąd z prywatnej elektrowni, która adekwatnie wyceni przesył energii na twoje wymarzone zad00pie.

Ale nie, PAŃSTWO MUSI ZAGWARANTOWAĆ im konkretny styl życia, oczywiście najlepiej na podatkach 0%.
analboss - #samochody #polityka #twitter #bekazlewactwa #bekazkonfederacji 

Wytłumac...

źródło: W

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@analboss: Metrem niech sobie przyjedzie do centrum, w Londynie nawet dyrektorzy zarabiający siedmiocyfrowe kwoty w funtach szterlingach nie pchają się autem (obojętnie czy swoim czy taryfą) do centrum bo to się zwyczajnie nie opłaca czasowo, więcej stoisz jak jedziesz w godzinach szczytu :D
  • Odpowiedz
@analboss: W Warszawie gdyby nie wojna i budowa PKiN też miałbyś takie piętrowe kamieniczki w centrum :) A że w międzyczasie te domki w Londynie wpisali do planów zagospodarowania że nie można wyżej niż X pięter to masz co masz.
  • Odpowiedz
Wytłumaczcie mi o co chodzi z tymi wolnościowcami?

@analboss: Chodzi głównie oto, że wolność dla tych wszystkich ''wolnościowców'' bo z potencjalną wolnością to oni zazwyczaj nie mają absolutnie nic wspólnego jest dla nich wyłącznie tam gdzie jest im wygodnie oraz tam gdzie działa ich chłopski rozum. Coś jak u niektórych polityków podczas kampanii prezydenckiej mówiącego o przymusowym poborze, bykowym 500 zł miesięcznie itp Najlepsze jest to, że później to tacy
  • Odpowiedz