@FunkyMonkey: Prime nie opłaca faktury bo już zapłacili panu Igorowi a pan Igor chyba na wieść o tym że Dalton założył firmę bo nie chce mu płacić 20% podatku to wystawił rachunek dla Daltona 20% gaży, hotele, telefony, żarcie, wycieczki, ubrania itd i tak Dalton w dniu gali był już rozliczony xdddddd
@Bugs_000_Bugs przestępstwo nie chyba ze działanie na niekorzyść spółki której jest sie prezesem. No ale nawet jak to nie przestestwo to przynajmniej to prawda ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@GrupaKoalicyjna: Tj powszechna norma że wokół jakiś dużych spółek tworzą się mniejsze które świadczą jakieś usługi temu dużemu a zarządza nimi jakiś tam podstawiony ludek, to nie jest przestępstwo ani działanie na niekorzyść. Poza tym nawet WG miał jakąś firmę i świadczył usługi dla fame mma jak znajdę to podrzucę.
@Bugs_000_Bugs tu nie jest zarzut spółek córek bo w fame kazdy wspólnik mial spółkę co robiła usługi dla fame, tutaj jest zarzut ze bezrak uzywa postaci Igora ktory niby nie ma żadnych powiązań z prime zeby byc menago zawodników z prime zeby mieć z nich procent i częściej dawać im walki a w razie konsekwencji powiedziec ze to nie on tylko Igor
@GrupaKoalicyjna: No dobra ale do czego ty piejesz? Bezrąk zajmuje się menedżerką i ma swojego ludka od tego wiec bez wychodzenia z domu wpada mu % od zawodnika, no i co tu dziwnego w tym widzisz? wydaje mi się że byle gowna się czepiasz?
@GrupaKoalicyjna: No ja nie widzę żadnego powodu żeby miał się z tym obnosić bo i po co? E tam afera koperkowa, bardziej bym się czepił gaży Daltona bo z tego co słyszałem o ile to prawda to on miał kontrakt na 40 tys zł taka kwota przy jego rozpoznawalności i dzisiejszych stawkach to trochę jakby mu napluć w twarz, biorąc pod uwagę że on nie do końca jest ogarnięty to
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link