Aktywne Wpisy

yahoomlody +215
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz
BlackpillMonster +582

#dublin
#emigracja
#nieruchomosci
Piękna kamiennica za niemal €400k...fakt, ze to niemal centrum, ale mimo wszystko, to jest kabaret. Za takie siano mozna ze 4 nieruchomosci kupić na południu Włoch i to w idealnym stanie, a taka ruderę to idzie wyrwać za €30-40k. Jak dzisiaj przechodziłem po ścisłym centrum Dublina na Capel str to na drzwiach dosc podobnego domu, widziałem ogłoszenie wynajęcia pokoju za €2.500 na miesiąc. Coś sie niby buduje, na Ballymun chociażby, ale pewnie większość socjalne...
źródło: 1000018834
PobierzPo pierwsze to współczuję komukolwiek kto zdecydowałby się zamieszkać z własnej woli na Cabra/Finglas/Ballymun. Po drugie nie licz nawet, że będąc normalnie pracującym Polakiem na emigracji, masz jakieś szanse coś na tym ugrać.
Niestety Dub jest już trochę spisany na straty, ale dobrze pokazuje obraz co się dzieje, kiedy władze skumają się za bardzo z developerami. U nas w sumie ludzie robią niewiele
@Iwasawa tak, dokladnie tak jest, z tymże nie ograniczlabym kwestii do samego Dublina, ale raczej
@mirek_wyklety obok Charlestown Shopping Centre buduje się, na santry widziałem gdzieś budowę, naprzeciwko Northside Shopping Centre też jakaś budowa startuje. Cherrywood na south powoli jest znawiany jak tylko uda się sprzedać już wybudowane.
Czy socjalne czy na sprzedaż to nie wiem.
Im
źródło: image
PobierzJa mieszkam tu od czasu do czasu i jest zajebiście poza rynkiem mieszkaniowym. ;)