Wpis z mikrobloga

@Ejber_z_Fyrtla: A jak u Was? Ja już wszystko mam, ale co mnie trochę zdziwiło - nie wszyscy traktują ten mecz tak jak nasze pokolenie, że legendarni Delije, legendarna Marakana etc. Starsi wiadomo, spełnienie marzeń, ale młodzi chyba trochę mniejsza napinka.
  • Odpowiedz
@Jakub_Olkiewicz o chłopie! W naszym FC już rozmowy i plany od momentu awansu! Wiadomo, roczniki starsze podchodzą bardzo emocjonalnie do tego dwumeczu i jak wielu twierdzimy dla nas to wyjazd życia. Młodzież też się nakręca aby się staramy no ale nie ma tej iskry co u nas.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888 luzik, kumam :) nie wszystkie pytania znajdą odpowiedź w internecie ;)
Powtórzę do znudzenia, wyjazd życia! Sam sobie zazdroszczę jutrzejszego dnia i wyjazdu do Belgradu i życzę każdemu zaangażowanemu w życie kibicowskie takich spotkań które będzie mógł przeżywać ze swoją drużyną (òóˇ)
  • Odpowiedz
@Ejber_z_Fyrtla: Kiepsko sie zaprezentowali i to chyba moment na odmitologizowanie tej sceny balkanskiej dla niektorych. Mialo byc ich 1,5k, a przyjechalo z 500 z jedna flaga. Mialy byc fajerwerki na poziomie topu europejskiego, a byl kapiszon. Okazalo sie, ze ani wizualnie, ani dopingowo ani pod katem spraw odbiegajacych od pilki nie maja nic ciekawego do zaoferowania.

Co do tego macania sie z ruskimi przez Lecha to szkoda gadac, jawne kolaboranctwo
  • Odpowiedz
@Wesol96 ehh, wy znów z tym macaniem się, no k---a ludzie! Wy wczoraj wszyscy spod kamienia wyszliście ? Nawet mało rozgarnięta osoba, która choć TROCHĘ śledzi Polską scenę kibicowską nie od wczoraj, to kuma klimat!

Mieli problemy logistyczne.
  • Odpowiedz