Wpis z mikrobloga

#kiszak #arkadikuss

To w końcu dobrze że zwalniają, czy niedobrze, ze zwalniają? Bo ja już się k***a pogubiłem...

A może zwolnienia dla pracowników Ubisoftu to jest kwestia rynku pracy, zwolnienie jak zwolnienie, a dla pracowników Microsoftu to była tragedia, metafizyka, spotkanie z Najwyższym?
miloszy - #kiszak #arkadikuss

To w końcu dobrze że zwalniają, czy niedobrze, ze zwal...

źródło: image

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@miloszy najlepsze jest to że materiał o tej sytuacji oglądałem na angielskim YT jakieś 2 tygodnie temu XD areczek klasycznie ludologiczne tempo
  • Odpowiedz
  • 1
najlepsze jest to że materiał o tej sytuacji oglądałem na angielskim YT jakieś 2 tygodnie temu XD areczek klasycznie ludologiczne tempo

@DymekD: mit "autorskich materiałów"
  • Odpowiedz
@miloszy: Kolejny film o zwolnieniach w game dev, cóż za zaskoczenie. Zupełnie tak jakby pewne kwestie dotyczyły tylko jednej jedynej branży na świecie () Naprawdę nie ma to jak nagrać 2137 film o tym samym którego tematem są ludzie którzy zapewne dostali nie małe odprawy i zarabiali wcześniej tyle, że spokojnie są w stanie przeżyć szukając sobie nowej pracy co wcale nie powinno być jakieś trudne
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: programiści może tak, ale jak zobaczyłem, ze adminka J-----i (która była z koboldem xDDDD) robiłą w gamedevie jako "UX/UI designer" (to ta którą orał Kiszka na swoich materiałach kiedyś) to nie sądzę żeby była najostrzejszym ołówkiem w piórniku i zarabiałą jakieś sensowne pieniądze. Zresztą słysże od kolegów programistów z gamedevu, że nie jest kolorowo, no to co dopiero nie-programiści i nie-graficy mają powiedzieć? Tyrają za minimalną pewnie a jak
  • Odpowiedz