Wpis z mikrobloga

Czy możecie polecić jakieś buty podobne do tych na zdjęciu? Oczywiście może być inna kolorystyka, ba, nawet lepiej gdyby nie było tego białego, oczojebnego paska. Ja już nawet nie wiem co wpisywać w wyszukiwarce xd trampki, sneakersy, buty na deskę, no cholera wie... Szukam czegoś prostego i zgrabnego, po prostu na co dzień, typowo casual. Butów, które będą w stanie wytrzymać dłużej niż jeden sezon. Vansy mają niestety średnie opinie co do trwałości. Myślałem nad Converse, ale wolę jednak styl Vansów. W ogóle, fun fact, Lasocki do niedawna sprzedawał naprawdę ładne i podobne buty, w dodatku z małym, dyskretnym logo, ale niestety praktycznie nie idzie ich już znaleźć. Się wkurzę, to kupię jakieś vansy właśnie, ale no może jednak znacie jakieś fajne alternatywy.

#modameska #ubierajsiezwykopem #buty #sneakers a może i #skateboarding xd
LeslieDancer - Czy możecie polecić jakieś buty podobne do tych na zdjęciu? Oczywiście...

źródło: 258929-4db5f8

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@chilon: o, to wygląda ciekawie
@alelis92 które konkretnie vansy polecasz? Oldskoole? Co do obuwia Nike, to mam mieszane uczucia, nigdy mnie jakoś ta marka nie zachwyciła. Dużo trwalsze i ogólnie lepsze dla mnie były zawsze adasie. Ale przyjrzę się tym sb chron
  • Odpowiedz
@Cztero0404 chłop co ocenia ludzi bo napisali ze vansy czyli buciki na deskę do styrania nie są super jakości jak to jest kawałek gumy i materiału ( ͡º ͜ʖ͡º) no trzymasz poziom jak zawsze
  • Odpowiedz