Aktywne Wpisy

czasnawybory666 +26
No to stało się, nie powiem że się nie spodziewałem, dostałem pismo na pw......
Ale jak ja mam niby usunąć nie swoje wpisy?????????? @sylwia-rasch
#polskieonuce
Ale jak ja mam niby usunąć nie swoje wpisy?????????? @sylwia-rasch
#polskieonuce
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-11 o 23.00.19
Pobierz
BlackpillMonster +50

źródło: IMG_9187
Pobierz@PanMaglev: tym razem poniosła sukces.
@matti-nn: nie bardzo rozumiem. Wystarczyło skrócić godziny otwarcia lokalu, jak nie chciała zatrudniać więcej osób. Trochę cickbait.
@matti-nn: co za problem limitowac liczbę klientów?
Jakoś cukiernie i lodziarnie sobie radzą i masz po prostu sznurek 30os przed drzwiami.
@klawiszs: wiesz, jak ktos sobie dla czilery chce prowadzic spokojna knajpke na stare lata dla stalych klientow, z ktorymi moze sobie pogadac i dla ktorych lubi gotowac to niekoniecznie ma ochote myslec o biznesie i kombinowac.
W tym wieku to sie nie dziwie, ze to rzucila w cholere bo nie chodzilo o hajs, ale raczej forme spedzania czasu / czerpania przyjemnosci z tego jak bylo.
W życiu są ważniejsze rzeczy niż wincyj i "sukces" mierzony bandą baranów stojących 2 godziny w kolejce
@Pedzel_Washington: osobiście wątpię że taka reklama to jest coś długofalowego, pewnie chwilowa moda
- dzień dobry, chciałbym, zamówić xyz.
- czas oczekiwania 4h.
- a to dziękuję.
I nie ma problemu.
@jediwolf: Ostatnio na jednym barze chłop jakiś mu mówi, że k---a no nie bo on tu je regularnie xD
Z jednej strony spoko bo reklama i więcej hajsu, a z drugiej jak robisz z 100 obiadów na dzień, a potem jebiesz po 400 i tak cały czas to masz już tego fizycznie dość.
@Soothsayer:
Klienci ją literalnie zakuli w kajdany i kazali wydawać posiłki aż do wyczerpania kolejki, kobieta stałą się zakładniczką!
Czy tobie k---a nie wstyd pisać takich głupot?
Po czym poznać poglądy gospodarcze socjalisty i kapitalisty?
Kapitalista kiedy zwiększa się popyt po prostu zwiększa podaż swoich usług (np zatrudnia kołchoźników na kuchnię, albo otwiera drugi lokal). Socjalista szuka tylko opcji jak się rozwalić jak żaba na liściu i ciągnąć zasiłek bez kiwnięcia palcem.
Które rozwiązanie jest lepsze dla gospodarki?