Aktywne Wpisy

DzikWesolek +67
źródło: 1000017583
Pobierz
Afrobiker +99
źródło: temp_file6006045106111080209
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000017583
Pobierz
źródło: temp_file6006045106111080209
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@mirko_anonim: ty masz coś nie tak z głową? nie potrafisz logicznie się odnieść do tego co napisałem tylko za każdym razem musisz robić jakieś pasywno-agresywne zesrańsko? i ty piszesz ze rozkładasz argumentami wszystkich kolegów
- skończony doktorat STEM
- pięciocyfrowa kwota z 2 z przodu
Litości, koło wysokiego statusu to ty nawet nie stałaś, jesteś tą słynną klasą średnią naciąganą na średnią-wyższą.
Ale odpowiadając na pytanie, wśród mojego kręgu znajomych o wyłącznie wysokim statusie społecznym, wszyscy faceci mieli w dupie kim jest kobieta z zawodu, co studiowała i czym się zajmuje na codzień, najważniejsze by była dobrą i komfortową osobą którą chcą
@bonekropik: Aż będziesz miał wypadek/zachorujesz, i okaże się, że jak ty nie zarabiasz, to nie ma z czego żyć. Przerabiałem to i nigdy więcej - mimo choroby musiałem pracować.
@Lupus_Management: wiedz, człowieku z kompleksami, że obywatelem świata to ty nie zostaniesz bo dla kręgów do których aspirujesz zawsze będziesz i pozostaniesz "polaczkiem".
mam dla ciebie złą wiadomość: obywatelem świata już jestem, a do kręgów dawno nie aspiruję, jestem wewnątrz.
wydaje mi się, że polaczkiem z kompleksami jesteś ty.
@Lupus_Management: i dlatego pilnie siedzę na portalu ze śmiesznymi papieżami. Aha
I nie, zatrudnianie 20 osób to nie jest tylko doglądanie.
Ja akurat po covidzie zaczynam od zera, więc moja perspektywa na własną firmę jest spaczona - od nowa muszę zapierniczać :)