Aktywne Wpisy

breakdown1 +11

Jovynsorek2 +94
Laweciarz po spędzeniu najfajniejszego dnia z Kają: #slubodpierwszegowejrzenia
źródło: images (39)
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: images (39)
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
oczywiście że nie wiem wszystkiego, ale akurat
@mirko_anonim: takie zarobki brutto na UoP a wpis jakbys byla jakims CEO firmy z Fortune 500 XDD
@mirko_anonim: Aaa, no to teraz ma to ręce i nogi. Nie wchodzisz po prostu na jego podwórko, bo to nie twoja brocha, przez co nie musi rywalizować z tobą w tym, co jest jego spiritus movens.
Ja nie wierzę w komfort życia w związkach gdzie baba jest z automatu rywalem.
Przez tysiące lat naszej cywilizacji układ damsko-męski sprowadzał się do boleśnie pragmatycznego - kobieta rodzi dzieci a mężczyzna robi aby ta rodzina przeżyła. Cała filozofia. Wszystkie inne zasady, normy, moralność, religia itp. wywodzą się z tej prostej dynamiki.
Co symbolizował biały welon? Dlaczego "czystość" kobiety była w cenie? Bo testy na ojcostwo mają dopiero 60 lat. Więc
To, że facet ogląda się za młodą ładną dziewczyną nie znaczy, że natychmiast zdradzi z nią żonę.
Wszystko kwestia dojrzałości i poukładania w głowie.
Problem z osobami bardzo bystrymi jest taki, że potrafią wszystko sobie
@mirko_anonim: nie ma takich kobiet
@mirko_anonim: co ty w ogóle p--------z xd
Takich jak ty znam jeden przypadek. Słownie - jeden. I to o tobie mówię. Czyli przypadek jeden i to z forum ze śmiesznymi papierzami
@mirko_anonim: coś mi mówi, że Ty z tego STEM-u ogarniasz tę bardziej humanistyczną stronkę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@centerario
@mirko_anonim: JESTEM KUHWA KIMŚ JESTEM KUHWA KIMŚ <machanie roleksami>
@centerario @czescmampytanie
@mirko_anonim: to jej kasa, ja się nie wtrancam ;)
A pracę ma kompletnie
Aaaaa - jeszcze jedno: ponieważ niedawno wróciliśmy z kontraktu, pracujemy nad naszym życiem towarzyskim. Gdybyście mieli ochotę poznać kogoś, kto umie całkować i był więcej niż raz w teatrze - polecamy się.
Czyli standard, brak kobiecości w codzienności kompensowany w łóżku perwersyjną formą uległości.
Takie spektrum, a z kobiecością nic wspólnego. Spoko, bawcie się tam dobrze.
@Lupus_Management: jakby to byl wyznacznik czegkolwiek XD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Oho, wydawało się, że OPka ma mniemanie o sobie, ale tyś jeszcze lepszy xd Tak, tak, jak ktoś nie zarabia pięciocyfrowej sumy to od razu niezguła, bo przecież wcale nie ma gorzej płatnych, a wciąż społecznie użytecznych
@mirko_anonim:
Tak, dla mnie to niezguła, czyli ktoś niezaradny. To, że są większe, niczego nie zmienia. Kasjerzy są potrzebni, ale niekoniecznie chciałbym się z kasjerem
@mirko_anonim: Co to ma do pewności siebie? To jest ich miękkie ego, jeśli im nie pasuje, że osoba, z którą są zarabia więcej.