Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +179
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

a co do tego ze jest ci tak super i w ogóle, to proponuje poczekać aż odezwie się hipergamiczny instynt który zacznie bić na alarm ze twój facet jest niżej od ciebie.
W jakiej branży R&D ma się wystąpienia publiczne?
Nie ma wiele takich kobiet niestety.
No i podejrzewam, że jeśli ich partner zarabia mniej od nich to nie są to zarobki 4 razy niższe, ale też wysokie na tle społeczeństwa.
tak tak, ma pani doktorat, dziękujemy pani Kotula
Pięciocyfrowe zarobki z 2 z przodu czyli zarbiasz 25k miesiecznie tak?
To jest twoim zdaniem wysoki status społeczny? Nie wiem gdzie zaczynalas, ale ludzie o wysokim statusie ile na paliwo wydaja
@mirko_anonim: większość ludzi którzy nie sa proletariatem się tak do
Twój przypadek jest jak najbardziej możliwy, bo ludzie są okrutnie różni i widocznie chłop lubi dominującą, pewną siebie babę. Ale hej, są tacy dla których d--a to droga jednokierunkowa i tacy, którzy chcą bawić się
takie typowe dla kobiet - wokół 80% facetów to niegodni mnie "faceciki", słabi i godni pogardy
ja jestem inna, jestem lepsza niż inni i mój facet też jest lepszy od tych "facecików", my jesteśmy lepsi, rozumiecie?
Mam dokładnie tak samo, a nawet bardziej - moja partnerka zarabia pieniądze nieprzyzwoite wręcz. No i? No i nic.
Fajnie mieć koło siebie mądrego, ogarniętego człowieka. I nie mieć wszystkiego na swojej głowie.
Powodzenia!
@mirko_anonim: co to jest?
@steppenwolf12: mindset kogoś kto ma wybór. Teraz nie
@mirko_anonim:
Błędy ortograficzne i chwalenie się doktoratem. Koniec czytania.
podajesz namiary i ja cie biore :3
@niecodziennyszczon
@power_bank
Błędy ortograficzne i chwalenie