Aktywne Wpisy

gonzo91 +80
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Lolenson1888 +20
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

a co do tego ze jest ci tak super i w ogóle, to proponuje poczekać aż odezwie się hipergamiczny instynt który zacznie bić na alarm ze twój facet jest niżej od ciebie.
W jakiej branży R&D ma się wystąpienia publiczne?
Nie ma wiele takich kobiet niestety.
No i podejrzewam, że jeśli ich partner zarabia mniej od nich to nie są to zarobki 4 razy niższe, ale też wysokie na tle społeczeństwa.
tak tak, ma pani doktorat, dziękujemy pani Kotula
Pięciocyfrowe zarobki z 2 z przodu czyli zarbiasz 25k miesiecznie tak?
To jest twoim zdaniem wysoki status społeczny? Nie wiem gdzie zaczynalas, ale ludzie o wysokim statusie ile na paliwo wydaja
@mirko_anonim: większość ludzi którzy nie sa proletariatem się tak do
takie typowe dla kobiet - wokół 80% facetów to niegodni mnie "faceciki", słabi i godni pogardy
ja jestem inna, jestem lepsza niż inni i mój facet też jest lepszy od tych "facecików", my jesteśmy lepsi, rozumiecie?
Mam dokładnie tak samo, a nawet bardziej - moja partnerka zarabia pieniądze nieprzyzwoite wręcz. No i? No i nic.
Fajnie mieć koło siebie mądrego, ogarniętego człowieka. I nie mieć wszystkiego na swojej głowie.
Powodzenia!
@mirko_anonim: co to jest?
@steppenwolf12: mindset kogoś kto ma wybór. Teraz nie
@mirko_anonim:
Błędy ortograficzne i chwalenie się doktoratem. Koniec czytania.
podajesz namiary i ja cie biore :3
@niecodziennyszczon
@power_bank
Błędy ortograficzne i chwalenie