Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: sądząc po wpisie masz 27-30 lat, a podejrzewam ze dzieckiem przed slubem sie nie bedziecie zajmować. no i to by było na tyle na temat tego dlaczego faceci stawiający na poważne związki i rodzinę unikają "karierowiczek".

a co do tego ze jest ci tak super i w ogóle, to proponuje poczekać aż odezwie się hipergamiczny instynt który zacznie bić na alarm ze twój facet jest niżej od ciebie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
ostrożny-strażnik-61: Doktorat jest w 90% przypadków alegoria zmarnowanego życia i braku pomysłu na siebie.

Pięciocyfrowe zarobki z 2 z przodu czyli zarbiasz 25k miesiecznie tak?

To jest twoim zdaniem wysoki status społeczny? Nie wiem gdzie zaczynalas, ale ludzie o wysokim statusie ile na paliwo wydaja
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
ostrożny-strażnik-61:

- jak mam jakieś wystąpienie publiczne i ubieram się bardzo elegancko (szpilki, garsonka, jedwabna koszula) -

@mirko_anonim: większość ludzi którzy nie sa proletariatem się tak do
  • Odpowiedz
@mirko_anonim o ile rozumiem ból szukania partnera mając dobre zarobki (które pozwalają na niezależność finansową od mężczyzny) potrafią mocno utrudniać randkowanie i budowanie trwałych relacji przez niepewność siebie, kompleksy i potrzebę kontroli ze strony mężczyzn o tyle uważam że to co opisujesz jaki wysoki status społeczny to nie jest wysoki status społeczny. Szczerze mówiąc obecnie by żyć spoko (kupić na kredyt dom czy mieszkanie i do tego nowe auto z salonu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dla mnie ten post jest smutny

takie typowe dla kobiet - wokół 80% facetów to niegodni mnie "faceciki", słabi i godni pogardy

ja jestem inna, jestem lepsza niż inni i mój facet też jest lepszy od tych "facecików", my jesteśmy lepsi, rozumiecie?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dumny-wizjoner-52: .

każdy facet literalnie weźmie sobie raczej kobietę z 0 osiągnięć a nie „karierowiczkę”

podajesz namiary i ja cie biore :3
  • Odpowiedz