Aktywne Wpisy

ly000 +1
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
Wrrronika +30
Upolowałam sobie trochę skrzeku i będę go jeść
Omnomnom
Żabi krąg
Omnomnom
Żabi krąg
źródło: 1000062353
Pobierz

źródło: temp_file2757684457998577448
Pobierz@janekplaskacz: miała być czysta woda i zero propagandy, a jest dokładnie to samo.
Twoje pytanie brzmiało:
A gdy dostałeś argument dlaczego PIS i Duda są źli to
Masz gwoździa w głowie? Serio, można było nie zrozumieć tak prostego zdania? Można, bo przecież jesteś
źródło: hqdefault
PobierzCzwarty fikołek. W jaki sposób to usprawiedliwia Świrskiego i Dudę? Jak rozumiem swoje fikołki robisz, bo nie możesz merytorycznie ich usprawiedliwić.
Dziękuję zatem za przyznanie mi racji. Duda gnuśny to najgorszy prezydent po '89 roku.
@janekplaskacz: mogę nawet nasrać na to, na tej podwstawie twierdzisz, że to najgorszy prezydent? XD
Jak zwykle pisowskie "błyskotliwe" umysły nie odróżniają "jednej z przyczyn" od "jedynej przyczyny". Nie, głąbie. Nie tylko dlatego. To jedna z wielu kwestii. Ale ty nawet tej jednej nie jesteś w stanie udźwignąć intelektualnie.
Oczywiście. Zawsze możesz uważać, że Ziemia jest płaska a 2+2 = 8. Masz do tego prawo. Ale to o czym napisałem to nie jest kwestia przekonań a faktów. Duda jest bezspzecznie oddany bardziej partii niż Państwu i udowodnił to wiele razy.
@janekplaskacz: Twoim zdaniem, mam nadzieje, że po Nawrockim jeszcze bardziej będzie piekło wiadomo gdzie :) Mi się tam dobrze żyje :)
I tak właśnie z wami jest. Interes Państwa, dobro ogółu i jakiekolwiek standardy są nieważne, ważne, żeby piekło. Pięknie to było widać na przykładzie mediów publicznych. Mieliście gdzieś, że to łamie absolutnie wszystkie standardy. Ważne dla was było, że jadą po Tusku, że piecze. Tylko to kryterium się jest dla was liczy.
@janekplaskacz: był niedawno sondaż i uśmiechnięci jedyne czego chcieli to rozliczenia PiSu, gospodarka i inne takie "pierdy" były