Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +17
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

Bo potem to się kończy tak, że dużo osób rozumie, że to wręcz miało być tak, że to "razem z sowietami mieli walczyć i współpracować"
Byłem na spotkaniu z powstańcem kiedyś i znajomy robił wielkie oczy jak mu powstaniec odpowiedział na jego pytanie, czy na ruskich czekali, że
Wziął co jego i na co się z aliantami umawiał. Problem jest taki że my zapominamy albo nie chcemy pamiętać że byliśmy beznadziejnie słabi. Na wschodzie liczył się ZSRR a nie Polska
źródło: temp_file5249727191962711742
Pobierz@Czoso: @galicjanin Za 2 lata ją w--------ą z rządu jak tylko zmieni się władza, takie osoby jak ona to jest "nowa jakość" w politye, czyt normalność która nigdy nie była i jej pojawienie się jest szkodliwe dla tych nierobów opasłych w rządzie i złodziei.
Dlatego kibicuje jej, ale wydaje mi się że wiele niestety nie zdziała.
No tak, Czarzasty z Żukowską to w zasadzie Stalin XD
Jako ambasador Polski w Moskwie coś tam wie może o historii.
Chyba że świadomie kłamie. Nie wiem co gorsze.
Niech się "ciocia"uspokoi.