Wpis z mikrobloga

via Android
  • 814
@gundis25

Mnie nie boli. Wręcz przeciwnie. Kibicuję żeby Sławek pokazał prawdziwe jaja i powtórzył ja w Moskwie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@gundis25 Też nie lubię narracji, że ruski jak wchodził to gwałcił, brudas itp, a jak Niemiec wszedł to nawet cukierka dzieciom dał. Mamy jakąś dziwna manię wybielania Niemców. Ale nie widzę też braku logiki lub sensu w tym wpisie i jak dla mnie ma ona 100% racji.
  • Odpowiedz
Idiotyczna argumentacja, nie dziwi mnie u kogo znajduje poklask. W wypominaniu niemcom ich zbrodni nie ma nic z wybielania ruskich zbrodni. Jedni drugich warci. Przypomnę, że to niemiecka cyniczna ostpolitik sprawiła, że Putler miał w ogóle możliwość wywołania wojny w 2022. Swą nieodpowiedzialną, egocentryczną polityką wepchnęli bandycie pistolet do ręki, za co cenę płaci dziś Ukraina.
@Czoso:
  • Odpowiedz
via Android
  • 57
@eduardo-garcia

Jedni drugich warci, ale jakoś tak się dziwnie składa, że konfederacja 95% czasu mówi o Niemcach i Wołyniu, a 5% czasu o Ruskich i Katyniu.

Dziwne zbiegi okoliczności mamy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Czoso: z tym zatrzymaniem wojsk przez Stalina to akurat kłamstwo powtarzane wielokrotnie. Po prostu ruscy napotkali na większy opór ze strony niemców. Stalin miał daleko w poważaniu "jakieś małe powstanie" i dla niego bez znaczenia było ile osób zginie, czy swoich czy Polaków. W jego zamyśle i tak miało to być zsrr po wojnie.
  • Odpowiedz
Jedni drugich warci, ale jakoś tak się dziwnie składa, że konfederacja 95% czasu mówi o Niemcach i Wołyniu, a 5% czasu o Ruskich i Katyniu.

Dziwne zbiegi okoliczności mamy ( ͡º ͜ʖ͡º)

Źródło:
  • Odpowiedz
@Czoso odpowiedzialność Niemiec jest dyskusyjna bo nie uznali jej na tyle żeby za nią zapłacić. Może dla pani minister jest bezdyskusyjna ale dla samych sprawców była jak najbardziej dyskusyjna i warta zapomnienia bez zadośćuczynienia
  • Odpowiedz
Kibicuję żeby Sławek pokazał prawdziwe jaja i powtórzył ja w Moskwie ( ͡º ͜ʖ͡º)

idź na manifę i powiedz, żeby dziewczyny pokazały prawdziwe jaja i poszły manifestować w Arabii Saudyjskiej. Argument na poziomie przedszkola.

@Czoso:
  • Odpowiedz
@Czoso:
Nie dość że sama ma kilkanaście mieszkań więc jej zależy, żeby ich podaż była jak najmniejsza, dlatego tak zaciekłe walczy żeby młodzi nie poszli na swoje, to jeszcze tępa.

Wystarczyłoby oglądnąć odcinek podcastu z Norbertem Bączykiem żeby wiedzieć, że Stalin na nic nie czekał specjalnie.

Ale niedouczona, chytra baba jest bohaterem wykopków xzd
  • Odpowiedz
idź na manifę i powiedz, żeby dziewczyny pokazały prawdziwe jaja i poszły manifestować w Arabii Saudyjskiej.

@eduardo-garcia: Ale jak to, przecież rosjanie to nasi przyjaciele. Jak możecie tak porównywać. >:
  • Odpowiedz
@Czoso: będę się przeprowadzał w okręgu Pani Katarzyny by na nią głosować, trzeba też ją bronić ze wszystkich sił bo miernoty będą próbowały ściągnąć ją do swojego poziomu, a ona jest moją bohaterką
  • Odpowiedz