Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +684
W takim kraju zyjemy xD Mlodzi doslownie mowia wprost jakie maja problemy, a boomerzy im mowia, ze wcale takich nie maja I wypisuja przy tym litanie o tym, ze kiedys to bylo tera to nie jest. Sam jestem inzynierem lvl28, zarabiam 4800 do reki w biurze. Umowe o prace na rok dostalem po 9 miesiacach okresu probnego na umowe zlecenie, w niemieckim korpo xD Nie wiem co mam robic innego, zeby zaczac
źródło: chrome_screenshot_29 Oct 2025 12_52_44 CET
Pobierz
tojapaweu +116
Lista samochodów, którymi jedzie Janusz - niedzielny kierowca albo dziadek z refleksem slow-motion.
Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Kusi mnie zakup pralki Beko, ale wydaje mi się że jest sporo negatywnych wpisów nt. urządzeń Beko wadliwych od samego początku i bardzo rozczarowującego serwisu. Nie wiem, czy rzeczywiście są takiej beznadziejnej jakości, czy po prostu sprzedaje się ich tak dużo i czasem musi sie trafić wada.
Dopiero co zamknięto fabrykę Beko we Wrocławiu i 700 osób straciło pracę. Czy ostatnie sztuki jakie zeszły z taśmy nie są przez to zrobione na odwal się? Proszę o opinie. Czy polecacie Beko?
#pralka #beko #agd #remontujzwykopem #pranie #dom #sprzatanie #zakupy #mediaekspert #kiciochpyta
Te superslimy robią właśnie tańsi i słabsi producenci: Electrolux, MPM, Candy, Indesit... Bosh nie robi takiej wąskiej.
Budżet: chcę jak najmniej wydać ale do ok. 1800. Nie musi być wieczna, ale nie przeżyję, jeśli od samego
To pralka ładowana od góry? Bo jeśli tak to w tej niszy egzystują własnej takie dziwne marki jak Indesit,candy i Elektrolux.
Nie mogę załadować zdjęć, a chciałam pokazać, nie ładują się.
1) Pralka Beko BM1WFU36235WDC 6kg 15 programów 1200obr/min AquaWave Biały
Alternatywnie myślałam o:
2) Pralka ELECTROLUX EW6SN426WP 6kg 1200 obr biała
Czyli Ty bardziej głosujesz na Beko?
źródło: Screenshot_20250803-134101_Chrome
Pobierzźródło: Screenshot_20250803-135240_Chrome
PobierzTylko obaj producenci mieli dawniej opinie tanich i solidnych, a zdaję się w ostatnim okresie mocno ją nadwyrężyli. O Elektroluxie tez czytałam, że potrafi być zepsuty od nowego.
Ogromnie dziękuję Ci za rady.