Wpis z mikrobloga

@JoMaHaa: hurr durr tv oglada 34h. A teraz zróbmy to z przedziałem na wiek i ile czasu spędza scrollując tik tok, youtube, instagram i całą reszte gówna równie głupiego jak przerzucanie kanałów.
  • Odpowiedz
Wygląda że jestem ponadprzeciętny, znaczy tylko auta nie odniosę bo nie mam

@JoMaHaa: I wlasnie przez brak auta jestes ponadprzecietny poniewaz:

a) cwiczysz powyzej 30min, bo przez brak auta wiecej maszerujesz, a wiec uprawiasz jakas forme wysilku fizycznego
b) wiecej czasu zuzywasz na transport, przemieszczanie sie - a wiec masz mniej czasu
  • Odpowiedz
Żadnego punktu nie spełniałam, ale w Polsce czasem lepiej być przeciętnym, bo inaczej zawiść niektórych rodaków mocno potrafi uprzykrzyć życie.
  • Odpowiedz
@JoMaHaa: świetne wyniki! Można się spodziewać szybkiej ekspansji Polski na wielu kierunkach, przede wszystkim od morza od morza przy użyciu robotów napędzanych wodą święconą.
  • Odpowiedz
@JoMaHaa: kurcze, moje auto zaraz będzie pełnoletnie, ale jest w stanie prawie idealnym, bez żadnej zbędnej elektroniki. Tylko DPF trochę wkurza. Więc myślę że jestem bardziej eko niż wszelkie elektryki ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
O kurde. Jestem ponadprzeciętny. Biedniejszy, ale oglądam może 5h netflixa, ćwiczę z 5h tygodniowo, mam oszczędności może na miesiąc życia, brak długów, auto tylko 13 lat i alko ostatnio spożywałem chyba ze 3 lata temu.
Wszystkie d------i moje. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Jak można pić raz w tygodniu? Przecież to jest chore. Bez alkoholu większość by w psychiatryku skończyła po 3 dniach.
  • Odpowiedz