Aktywne Wpisy
filemon111 +4
Wykopki się zesrały bo im się nie podoba dziki trener. Nie mogą pojąć, że ktoś ma inne zdanie.
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener

Mirek224 +65
#seriale #rodzinazastepcza
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
źródło: image
Pobierz

#finanse #gielda #pracbaza
źródło: Screenshot_20250804_171039_Instagram
PobierzIlość oszczędności to jednak cecha jakościowa, można mieć 10zł albo milion. Dodatkowo rozkład tej cechy będzie skrzywiony jak rozkład pensji - zdecydowana większość będzie na początku skali i będą nieliczne wyjątki które mają bardzo dużo.
Ktoś kto stworzył grafikę kierował się taką logiką i nie zakomunikował tego jasno.
@raxon1: W sumie racja. Chociaż i to jest dla mnie abstrakcją, bo w tle lepsze jest radio. I to pewnie kwestia urządzenia domu. U mnie TV stoi w piwnicy, żeby nie szpecić salonu czy sypialni, a wlączany jest, gdy chcemy obejrzeć jakiś film (czyli zazwyczaj na 2-3 godziny w weekendowy wieczór co
Netto? 5 200 PLN
TV - 0h/tydzień - chyba, że doliczymy jututube ale to głównie w formie podcastów, filmiki wieczorem przed snem. Uzbiera się z 2-3h/ tydzień. Screen time wyrabiam w robocie.
Ćwiczę ok. 2-2,5h/ tydzień + aktywność typu chodzenie, bieganie za b0mbelkiem i inne takie. Wg zegarka jestem bardzo aktywny
Oszczędności? - Z
przeciętny Polak nie zarabia 6200 netto ale może 4800 netto
Co ma znaczyć punkt o alkoholu?
Że nie stać na więcej, czy raz w tygodniu to już lump?
źródło: obraz
PobierzOglądanie TV 0h/tydzień
Ćwiczenia 6h/tydzień
Posiada oszczędności
Nie posiada zadłużenia
Posiada auto które ma 4 lata
moze nie najlepiej, ale jako tako
zarabiam wielokrotnie wiecej (ʘ‿ʘ)
oglądam tv wielokrotnie mniej (