@JoMaHaa: Zarobki większe TV 0, ale pewnie Youtube/VOD to kompensuje Ćwiczeń to ze 20x więcej, w ostatnim tygodniu to 251min umiarkowanej aktywności, 377 bardzo intensywnej Oszczędności więcej niż pomysłów na co je p-------ć
@JoMaHaa: Ja swojej żony nie bije. Mój sąsiad leje do krwi swoją dwa razy dziennie. Przeciętnie bijemy swoje żony raz dziennie. Ja mam dwie nogi, mój pies cztery, przeciętnie mamy po 3. Tyle warte te przeciętne dane :)
onanista 15k+, bez kredytu, bez samochodu, bez telewizji (jedynie net), średnio 10h na rowerze / tygodniu, oszczędności powyżej poziomu 3 miesięcznych pensji + skitrane kilkadziesiąt koła w obligacjach
chyba nie jestem normalnym, systemowym polaczkiem ( ͡°ʖ̯͡°)
@JoMaHaa 6000 biorę na rękę, tv nie pamiętam kiedy oglądałem nie lubię telewizji, racja nie ćwiczę, oszczędności coś tam mam, zadłużeń brak, aut mam aż 3 najstarsze ma 43 lata najmłodsze 16, a olkohol to lubię się napić od czasu do czasu
@JoMaHaa: taką statystykę to można sobie wsadzić głęboko w D. Bez podziału na grupy społeczne taka statystyka nic nie pokazuje. Równie dobrze można było tam wpisać że przeciętny Polak ma 42 lata. Tyle to jest warte.
@JoMaHaa: Zarabiam mniej, TV nie oglądam Ćwiczę więcej Posiadam oszczędności Zero kredytów i rat (i nie przez to że jestem bogaty tylko nie kupuje nic na raty jak mnie
Zobacz ile telefon scrollujesz. Zerkne w sumie po swoim kalendarzu ile mam bez pracy wolnego (zakłamanie będzie spore, śpię długo), ale wątpię żeby było tyle na tv. Imo seriale+ tv w tle i do snu, jak u mnie w domu.
#finanse #gielda #pracbaza
źródło: Screenshot_20250804_171039_Instagram
PobierzZarobki większe
TV 0, ale pewnie Youtube/VOD to kompensuje
Ćwiczeń to ze 20x więcej, w ostatnim tygodniu to 251min umiarkowanej aktywności, 377 bardzo intensywnej
Oszczędności więcej niż pomysłów na co je p-------ć
@Schwarzfahrer: Pewnie ludzie którzy zarabiają więcej nie potrzebują brać na raty?
czy coś wygrałem?
Komentarz usunięty przez autora
chyba nie jestem normalnym, systemowym polaczkiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zarabiam mniej,
TV nie oglądam
Ćwiczę więcej
Posiadam oszczędności
Zero kredytów i rat (i nie przez to że jestem bogaty tylko nie kupuje nic na raty jak mnie
Zerkne w sumie po swoim kalendarzu ile mam bez pracy wolnego (zakłamanie będzie spore, śpię długo), ale wątpię żeby było tyle na tv.
Imo seriale+ tv w tle i do snu, jak u mnie w domu.