Wpis z mikrobloga

@JoMaHaa:
Zarobki większe
TV 0, ale pewnie Youtube/VOD to kompensuje
Ćwiczeń to ze 20x więcej, w ostatnim tygodniu to 251min umiarkowanej aktywności, 377 bardzo intensywnej
Oszczędności więcej niż pomysłów na co je p-------ć
  • Odpowiedz
robię w sklepie z rtv i agd, ludzie na ratach podają swoje pensje to faceci najczęściej mają 4500 kobiety 3800 więc co za p---------e

@Schwarzfahrer: Pewnie ludzie którzy zarabiają więcej nie potrzebują brać na raty?
  • Odpowiedz
onanista 15k+, bez kredytu, bez samochodu, bez telewizji (jedynie net), średnio 10h na rowerze / tygodniu, oszczędności powyżej poziomu 3 miesięcznych pensji + skitrane kilkadziesiąt koła w obligacjach

chyba nie jestem normalnym, systemowym polaczkiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@JoMaHaa 6000 biorę na rękę, tv nie pamiętam kiedy oglądałem nie lubię telewizji, racja nie ćwiczę, oszczędności coś tam mam, zadłużeń brak, aut mam aż 3 najstarsze ma 43 lata najmłodsze 16, a olkohol to lubię się napić od czasu do czasu
  • Odpowiedz
@JoMaHaa: taką statystykę to można sobie wsadzić głęboko w D. Bez podziału na grupy społeczne taka statystyka nic nie pokazuje. Równie dobrze można było tam wpisać że przeciętny Polak ma 42 lata. Tyle to jest warte.
  • Odpowiedz
@JoMaHaa:
Zarabiam mniej,
TV nie oglądam
Ćwiczę więcej
Posiadam oszczędności
Zero kredytów i rat (i nie przez to że jestem bogaty tylko nie kupuje nic na raty jak mnie
  • Odpowiedz
Zobacz ile telefon scrollujesz.
Zerkne w sumie po swoim kalendarzu ile mam bez pracy wolnego (zakłamanie będzie spore, śpię długo), ale wątpię żeby było tyle na tv.
Imo seriale+ tv w tle i do snu, jak u mnie w domu.
  • Odpowiedz