remlezar remlezar przedwczoraj, 13:45:10 29 + #przegryw Huop w młodości modlił się i próbował rozmawiać z bogiem chrześcijan, ale ten nigdy nie odpowiedział, więc huop przestał próbować źródło: 1000149466 Pobierz
kamil-kurczok kamil-kurczok przedwczoraj, 13:47:00 via Wykop 8 + @remlezar: no jakby zaczął odpowiadać to chyba schizofreniachodzi o drogę, masz kochać bliźniego swego i robić wszystko dla jak największego dobra ludzi
remlezar remlezar przedwczoraj, 13:51:55 via Wykop 4 + @kamil-kurczok: Ludzie mówią, że mają jakąś personalną relację z Jezusem, czują obecność boga, że jest przy nich...Ja nigdy tego nie miał, dla mnie zawsze była tam pustka nieludzkachodzi o drogę, masz kochać bliźniego swego i robić wszystko dla jak największego dobra ludziCałe życie staram się tak robić i wychodzę na tym jak najgorzej
Mr_3nKi_ Mr_3nKi_ przedwczoraj, 13:52:09 via Wykop 1 + no jakby zaczął odpowiadać to chyba schizofreniachodzi o drogę, masz kochać bliźniego swego i robić wszystko dla jak największego dobra ludzi@kamil-kurczok: Dziękuje Pan Kurczok
kamil-kurczok kamil-kurczok przedwczoraj, 14:07:02 via Wykop 1 + @remlezar: ale to nigdy nie ty miałeś wyjść na tym najlepiej a przynajmniej nie w tym życiu
remlezar remlezar przedwczoraj, 14:15:41 via Wykop 1 + @kamil-kurczok: Trudno mi uwierzyć, że jest jakieś życie po życiu niestety
tomek001Hej tomek001Hej przedwczoraj, 19:36:42 via Wykop 0 + @remlezar: może trafisz na pytanie które cię dręczy https://www.otwórz.pl/
Huop w młodości modlił się i próbował rozmawiać z bogiem chrześcijan, ale ten nigdy nie odpowiedział, więc huop przestał próbować
źródło: 1000149466
Pobierzchodzi o drogę, masz kochać bliźniego swego i robić wszystko dla jak największego dobra ludzi
Ja nigdy tego nie miał, dla mnie zawsze była tam pustka nieludzka
Całe życie staram się tak robić i wychodzę na tym jak najgorzej
@kamil-kurczok: Dziękuje Pan Kurczok
a przynajmniej nie w tym życiu