Wpis z mikrobloga

Status korby: kręcona
Status żyda: nakręcony
Status p0lki: przekręcona
Status p0laka: rozkręcony
Status alfy: płodzi
Status bety: płaci
Status sigmy: a ja mam to w dupie
Status bluepillowca: kupuje kwiaty na powitanie w najdroższej restauracji
Status simpa: i cyk opłacona sypukcja na OF
Status spermiarza: oj ponętna jesteś jak minął dzionek chcesz danonka od anonka
Status szona: Yolo, głupie faceciki jestem silną i wyzwoloną feminą bajlando kuguarzyca
Status redpillowca: nie mogę teraz rozmawiać jestem zajęty samorozbojem yyy samorozwojem
Status greenpillowca: mieszka w lesie, sadzi papierzaki, pali ognisko i żyje zgodnie z naturą ekoparówy
Status pinkpillowca: kobieta też może być przegrywką żyd kreci korbą by samce miały chcice na macice
Status Mgotwca: z kumplami januszami na rybach z piwerkiem w ręku narzekając na ex
Status blackpillowcca: Prozac – na chęć życia. Geriavit – na się niestarzenie. Nootropil – na lepsze funkcjonowanie metabolizmu mózgu.
Status janusza: "Halyna, kurła, gotuj te mielone mielone, Żyd mi korbą kręci i głodny jestem!".
Status Halyny: Janusz, ty łysy chuju sam sobie gotuj nierobie żyd mi korbą kręci zaganiając do roboty
Status:mokebe pu pu pu bang bang ju luk weri bjutiful łana banana bejb aj will destroj jor pusi tunajt
Status ahmeda: modelki 10/10 jadą do Dupaju by zjeść g---o arabskiego szejka. Żyd kręci korbą Arab ma swoje pokrętło tak jak prorok nakazał.
Status orangepillowca: Donald Trump Donald Trump Donald Trumpa
Status foliarza: a mnie żyd korbą nie kręci moją korbę może sobie pokręcić
Status pajeeta: mmm dobry ten uber kebab z curry u nas w Bombaju nie myje się rąk przy gotowaniu

#zydkrecikorba #p0lka #przegryw #bekazblackpilla #pinkpill #korbacore
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@fernir88: nie do końca bo obiadu może nie dostać a kałdun ma rozwalony od rana a jeszcze może dostać packą po plerach coś sobie weźmie z lodówki i odpali strumyka w TVP albo pójdzie spać ma wolną chatę bez Halyny
  • Odpowiedz