Wpis z mikrobloga

Śmieją się z Cymcyka, że ma nietrafione prognozy. A tu taki post ma przypięty z 1 stycznia.

Akurat on to trafia bardzo dobrze. Pitu nie pokazuje? A po co, skoro ma publicznie dostępne portfele i każdy może sprawdzić na żywo w co gra i jakie ma wyniki. A ma bardzo dobre.

Bank go zezłomował? To cymcyk kładł kasę na sygnity i zarabiał, podczas gdy DM MBank bzdury wypisywał w swoich rekomendacjach o przewartościowaniu tej spółki. To bank się wygłupił z tym co dziś wypisuje.

Jeżeli ktoś się śmieje z Cymcyka to chyba słabo w uniwersum siedzi. Gość dokładał cały czas do amd, aż mu się teraz podwoił od dołka. A też się śmiali; "jak tam twoje AMD"- pytali. Dołożył do novonordisk w piątek i już ma pozycje na zielono.

Chciałbym mieć takie wyniki i wiedzę.

#gielda
Vateusz23 - Śmieją się z Cymcyka, że ma nietrafione prognozy. A tu taki post ma przyp...

źródło: IMG_6205

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@nflsteelers: konkretnie to napisz coś w temacie jak chcesz zabłysnąć, bo wcześniej pisaliśmy i widać, że nic nie wiesz, a dużo masz do powiedzenia. Niestety na poziomie rynsztoku.
  • Odpowiedz
@Vateusz23: Szczerze nawet lepiej dla ciebie zeby tak bylo jak napisalem, bo jezeli za darmo wypisujesz epopeje na 100 linii broniac goscia ktory mialby cie miec gleboko w powazaniu to jeszcze gorzej...
  • Odpowiedz
@Vateusz23: mnie za bardzo nie obchodzą jego wyniki. Chodzi o w---------y styl prezentowania wiadomość z pozycji "wiem wszystko", mało pokory, efekty na filmikach i przerywniki jak dla gimnazjalisty któremu mózg wyzarly bodźce z TikToka. Jak zarabia to spoko, ale nie oglądam bo trochę wali rynsztokiem. Poza tym on sam się nadziewa na hejt bo odpowiada hejterom i sam se kręci afery a jak ma rację to pierwszy jest do publikacji
  • Odpowiedz
@Vateusz23: @nflsteelers Jak dla mnie cymcyk ma spoko analizy, po krachu nvo aż obejrzałem parę filmów i w sumie nie wiem dlaczego się tak chłopa czepiacie. Wyjaśni ktoś bo może czegoś nie widziałem? "Jest Bucem" i "Nie pokazał PIT" to do mnie tak średnio trafia xD
  • Odpowiedz
@aawekhwge: po prostu im większa kontrowersja i naganiactwo na czyimś kanale tym większym targetem się staje. On sobie w tym sam pomaga kręcąc imby wokół siebie i po prostu ma taki w---------y tryb bycia który wielu nie pasuje i stąd taka opinia o nim.
  • Odpowiedz
@gosciu82: no styl ma jaki ma, to może wielu denerwować, ale tylko na takim kręci zasięgi. W DNA jest jeszcze chociażby Jurek, który też ma konto na Twitterze i mimo ogromnej wiedzy ma zasięgi na poziomie zero bo nie triggeruje ludzi, a kontent ma bardzo fajny. Jak widać taki podział im w jakiś sposób się spina biznesowo.
  • Odpowiedz
@Vateusz23 wystarczy wejść na jego profil na Fb i popatrzeć, jaka buta i rozbujałe ego u niego występuje. Nie szanuje nawet swoich followersow. Zarobił trochę pieniędzy i już ma się za boga, któremu nikt do pięt nie dorasta. Smutno się na to patrzy.
Prognozy prognozami, ale jako człowiek to musi być niezły toksyk. Na razie mu się udaje, zobaczymy kiedy skończy mu się szczęście
kaczoor - @Vateusz23 wystarczy wejść na jego profil na Fb i popatrzeć, jaka buta i ro...

źródło: temp_file9203644677931663583

Pobierz
  • Odpowiedz