Wpis z mikrobloga

Wynajmował ktoś urządzenia w Komputronik? Robią jakieś problemy przy zdawaniu sprzętu po roku?
Ciekawa oferta się robi bo jest Galaxy Watch Ultra za 19zł/mc i Galaxy Fold 7 16/1TB za 199zł (do tego możliwość odebrania 1300zł zwrotu od Samsunga) i już się robi przyjemna cena wynajmu. Lubię nowinki technologiczne i zmieniam telefon średnio co 2 lata. Patrząc ile flagowce Samsunga tracą na wartości po roku/dwóch to taki najem byłby chyba opłacalny.
#komputronik
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@kidi1: o to niech Cię głowa nie boli jakie mam korzyści z folda i zegarka bo nie służą do szpanowania na dzielni. Jeśli Ty tak robisz to bardzo współczuję. Ale jak Cię interesują innych rzeczy prywatne to bym mógł pozbyć się swojego tabletu i zarazem oszczędzać 9zl miesięcznie bo również zrezygnowałbym z multisim. Jedno urządzenie, funkcjonalności telefonu i tabletu. Aktualnie korzystam z S25 Ultra i ciekawi mnie rozkładany telefon po
  • Odpowiedz
Też jestem zainteresowany tym wynajmem, ale na Folda bym się odważył. Znając siebie, ten plastikowy ekran mógłby nie wytrzymać, a podczas oglądania (co według mnie jest głównym use-casem) pojawiają się spore black bary na ekranie.
  • Odpowiedz