Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +72
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Drugi najgorszy dzień w życiu, zaraz po śmierci najbliższej osoby.
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...

Od kiedy się przeprowadziliśmy, Odi (kot z lasu, może ktoś pamięta historię obesrańca) miewa takie dni, że godzinami stoi przed drzwiami wyjściowymi na klatkę schodową i płacze jakby tęsknił za poprzednim mieszkaniem.
Trzeba go było więc wyprowadzić i pokazać, że za drzwiami nie ma Bydgoszczy.
źródło: Bez nazwy
Pobierz@xyz_xyz: jak do tego doszedłeś Szerloku? P--------m komuś kota, którego ludzie przynieśli do lecznicy z lasu w stanie agonalnym: https://wykop.pl/wpis/60446113/koty-pokazkota-moja-rozowa-ratuje-kitku-znalezione
Moja różowa ratuje #kitku znalezionego w lesie. Gość ma 3 tygodnie, waży 300g, je ze strzykawki i dogrzewa się termoforem. Jest naprawdę smol, od 3-miesięcznego gówniaka sfinksa jest 3x mniejszy.
Plan jest taki żeby uratować, odkarmić i wydać, ale coś
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@cult_of_luna: ma potrzebę wychodzenia, mój ma to samo i muszę chodzić z nim na spacer xD
@dktr: koty nie lubią zmian w ludziach, na miejsce większość kotów kładzie lagę jeśli jest micha i ulubiony człowiek.
Na spacery odkąd miał około 7 msc, na początku korytarz na klatce, potem schody, i potem smycz i powoli na zewnątrz w jego tempie. Teraz przychodzi godzina 19 to nie da żyć jak nie wyjdzie 🙈