Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +167
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Lolenson1888 +13
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
Pobierz

Powiedzmy że mam pomysł na produkt, dostarczam projekt i potrzebuję trochę cięcia, gięcia i być może wykończenia metalu (anodyzacja). Wszystko na kawałku blachy o odpowiedniej grubości.
Jestem totalnie zielony w temacie ale wiem czego chcę i będę w stanie rozpisać wymagania odnośnie np oczekiwań jakościowych, tolerancje odchyłów itd.
#cnc
Nie ma minimalnych ilości, jedną sztukę też większość Ci wykona, tylko, że za dużo większe pieniądze niż jakaś większa seria.
@Jakobo ale wciąż jest kwota minimalna, wtedy już od tej jednej sztuki liczona.
Możesz też wykonać element w firmie X i samemu dostarczyć do firmy Y która Ci to pokryje anodą- tutaj płacisz od kilograma wsadu.
To też nie tak że chcę się bawić w pojedyncze sztuki tylko zacząłbym od małej partii i w zależności od efektu wtedy zamówił więcej (kilkadziesiąt do np 100 sztuk) jeśli byłaby odpowiednia jakość i spełniała oczekiwania.
No i musiałbym rozrysować kilka projektów na początek