Wpis z mikrobloga

O co właściwie chodzi z jakimś hajpem na Ich Troje na woodstocku? Co się wydarzyło w ciągu paru lat kiedy przestałem być na bieżąco z imprezą, że na scenie pojawia się Wiśniewski i ludzie chcą tam tego Wiśniewskiego oglądać? wtf?¯\(ツ)/¯
#woodstock
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niecodziennyszczon: szczerze to byłem w tym roku i na męskim graniu i w Łodzi na festiwalu i najlepszy koncert dało właśnie Ich Troje - energia, show, nostalgia, instrumenty - byłem w głębokim szoku. No i liczba osób która spiewa jest nie do powtórzenia na innym koncercie.
  • Odpowiedz
Nostalgia za Wiśniewskim, akurat na woodstocku?

@niecodziennyszczon: Dla ludzi w moim wieku (35-40) to w sumie nieważne kto.
Ich Troje, Stachursky, Norbi, Reni Jusis. Każdy z czasów naszej młodości będzie miłym dodatkiem jeśli zagra na żywo, już nie ważne gdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak działa starość xD
  • Odpowiedz
@nierdzewny: Przychodzi mi do głowy jedynie efek "Miodowych lat", tzn. faktycznie nostalgia, ale dla pokolenia, które odbierało takiego Wiśniewskiego jako coś fajnego, bo w czasie kiedy był na topie byli dziećmi na tyle małymi że nie wydawało im się to żenujące. Później dorastając dopiero zrozumieli że to szajs, po czym dojrzeli do tego żeby traktować to z przymrużeniem oka. Problem w tym, że to działa tylko do pewnego wieku, a
  • Odpowiedz
@niecodziennyszczon: i dokładnie tak to jest.
Pamiętam, że chyba w 2001 kupiliśmy z bratem płytkę ich troje ad4 (w środeczku była ksiązeczka z tekstami), a po kilku latach nikt tego nie chciał słuchać.

no ale minęło 25-30 lat i sobie chętnie podspiewujesz zawsze z tobą chciałbym być xD
  • Odpowiedz
@niecodziennyszczon: Bo jak leci "Zawsze z tobą chciałbym być" to najtwardsze metaluchy drą morde ze swoimi gotkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W sumie to pomijając odpały Wiśni i jego N żon to nigdy jakiegoś hejtu na nich nie słyszałem ; p
  • Odpowiedz