Wpis z mikrobloga

@aarahon: wywalenie z protestu kogoś z kim niby się "nie zgadzasz" to nie jest samosąd i p-----c. Ba, tam jest policja od tego, wystarczy im powiedzieć jak gagatek sam się nie dostosuje. To ty pierwsze co pomyślałeś to p-----c.

Tak bardzo ci przeszkadzał a jednak protestowałeś ramię w ramię z putinowcem, brawo jasiu. TY jesteś środowiskiem konfederacji.
  • Odpowiedz
@GummyBears: @fishhero Jak mnie wkur***a to wieczne tłumaczenie cwaniactwa i twierdzenie, że wygoda takiej ameby jest ważniejsza od wygody wszystkich dookoła. Heder ma mieć zdjęty i tyle. Jak się nie podoba to może kosić choćby sierpem.
  • Odpowiedz
wywalenie z protestu kogoś z kim niby się "nie zgadzasz" to nie jest samosąd i p-----c.

@assninja: jest, złapanie kogoś za rękę to już naruszenie nietykalności.

Ba, tam jest policja od tego, wystarczy im powiedzieć jak gagatek sam się nie
  • Odpowiedz
@krebul pewnie zależy od regionu. W moim policja ma w----------e na wszystko.

Znajomy też prawie zginął jak mu wyjechał rolas z jakimś gównem doczepionym z przodu.
  • Odpowiedz
eśli był 1 z takim postulatem a 99 to nie przeszkadzało i dalej z nimi jechał, to było 100 z takim postulatem.

@assninja: 5 lat na mirko i nigdy nie słyszałem bardziej pokracznej teorii XDDDDDD
  • Odpowiedz
@satro tylko w Polsce takie rzeczy, jak robili tak we Francji to każdy klaskał uszami a jak u nas to już tragedia. Polak Polakowi Polakiem a z rolnictwem wspólnego nic nie miałem i nie mam xd ten kraj to stan umysłu
  • Odpowiedz
@P3tro a jak jadąc autostradą ci policja zablokuje drogę bez możliwości wycofania otwierając bariery i puszczając ruch zamykając autostradę pomiędzy węzłami i czekasz 5h bo wypadek to już to spóźnienie jak wytłumaczysz? Takie sytuacje były i są bez rolników ale tylko Polak musi się zesrac w gacie że ktoś protestował, zresztą w całej Europie tak było i jakoś nie przypominam sobie tylu głosów że c--j w dupę rolnikom bo się spóźnię.
  • Odpowiedz
@fishhero: Ale ty wiesz, że zdjęcie hederu i założenie zajmuje może z 15-20 min. W polskim prawie nie ma wzmianki, że kombajnem nie można jeździć po polskich drogach. Heder na hol i droga wolna.
  • Odpowiedz
@P3tro a jak jadąc autostradą ci policja zablokuje drogę bez możliwości wycofania otwierając bariery i puszczając ruch zamykając autostradę pomiędzy węzłami i czekasz 5h bo wypadek to już to spóźnienie jak wytłumaczysz?

@BigSW: Nie wytłumaczy, bo to frustracik i życiowy nieudacznik. Najlepszy przykład na screenie. Ktoś się dorobił? To na pewno cwaniak i złodziej. Nie to co on, wielki petro, kieras na budowie, walący tanie browary i oskarżający za
rolnik_wykopowy - >@P3tro a jak jadąc autostradą ci policja zablokuje drogę bez możli...

źródło: miernota intelektualna i nieudacznik xD

Pobierz
  • Odpowiedz
@rolnik_wykopowy no właśnie widzę, już nawet nie chodzi o rolników ale ten naród, zawsze coś nie pasuje a ciągłe narzekanie a jak już ktoś coś zrobi faktycznie to tylko psioczenie że utrudnia mi życie. Chory naród. Chłop tylko tutaj siedzi i wylewa swoją frustrację, zresztą połowa w wątku też, to jest dramat
  • Odpowiedz
@KoltajlPszeniczny:

pełne proruskich haseł

*potrzebne źródło*

Nadal twoje biadolenie sprowadza się do tego co napisałem: protesty są dobre jak się z nimi zgadzam, są złe jak się z nimi nie zgadzam
  • Odpowiedz