Aktywne Wpisy

Karo8665 +16
Ktoś mi powie o co chodzi, bo chyba nie do końca rozumiem?
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu

Pies sąsiadów przedarł się przez siatką i dotkliwie pogryzł mojego psa i żonę. Przyjechała policja, nakazali trzymać psa w kojcu. Żona była na zakaźnym. Mamy wszystkie papiery. Rozmawialiśmy z sąsiadami i ten pies pogryzł kilka innych psów. Mieszaniec amstaffa z pitbulem. Właściciele czysta patologia.
Co możemy z tym zrobić?
#psy #psiarze #policja #prawo
Co możemy z tym zrobić?
#psy #psiarze #policja #prawo

źródło: 1000059239
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Tak bardzo ci przeszkadzał a jednak protestowałeś ramię w ramię z putinowcem, brawo jasiu. TY jesteś środowiskiem konfederacji.
@assninja: jest, złapanie kogoś za rękę to już naruszenie nietykalności.
Znajomy też prawie zginął jak mu wyjechał rolas z jakimś gównem doczepionym z przodu.
@KoltajlPszeniczny: Kilka wychodków, to nie ludzie, a jeden baner, którym na okręta spamujecie, przygłupi manipulatorzy, to nie "pełno" proruskich haseł xD
@assninja: 5 lat na mirko i nigdy nie słyszałem bardziej pokracznej teorii XDDDDDD
@BigSW: Nie wytłumaczy, bo to frustracik i życiowy nieudacznik. Najlepszy przykład na screenie. Ktoś się dorobił? To na pewno cwaniak i złodziej. Nie to co on, wielki petro, kieras na budowie, walący tanie browary i oskarżający za
źródło: miernota intelektualna i nieudacznik xD
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
*potrzebne źródło*
Nadal twoje biadolenie sprowadza się do tego co napisałem: protesty są dobre jak się z nimi zgadzam, są złe jak się z nimi nie zgadzam