Aktywne Wpisy

12lat25cm +307
genesis-p +705
Najbardziej w aktualnej sprawie Epsteina rozwala mnie to, że widać tam rzeczy przez które najbardziej wpływowe osoby na świecie powinny zostać co najmniej pozbawione swoich funkcji, a grupa osób na Wykopie skupiła się na tym, że jakies dziewczyny się sprzedawały i tłumaczy tym swoją samotność xD
#epstein
#epstein

Czyli chcesz jechać w dół, drzwi się otwierają ale na wyświetlaczu jest strzałka w górę, nie wsiadasz bo tylko zajmiesz komuś miejsce.
Problem często występuje w galeriach handlowych gdzie dosłownie nie można wejść do kabiny bo wsiedli ludzie jadący nie w tą stronę.
Trzeba dbać o własną dupę, nikt o nia nie zadba.
Wiec Twój argument że zajmuje ktoś miejsce bo jedzie w zla strone, do mnie nie przemawia.
Ja mieszkam w mieszkaniach które są połączone z galerią handlową (mieszkania są nad galeria, piętra 4-6), oprócz tego jest parking wielopoziomowy od -2 do +7.
Jest winda która robi cały pion, a ja ze mogę szybko przez parking przejść z galerii do swojego mieszkania to korzystam właśnie z niej, a nie z dedykowanej dla mieszkańców. Windy są dwie i lata temu nie dało się z nich korzystać w
źródło: 1000005430
Pobierz