Aktywne Wpisy

AdamIspireGoral +362
To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
źródło: 1000003849
Pobierz
jegertilbake +231
Czy z uwagi na niska demografię w Polsce nadszedł w końcu najwyzszy czas, zeby księża przestali ubierać sie w sukienki jak transwestyci i znaleźli sobie żony z którymi założą rodziny pelne dzieci dajac przykład swoim parafianom?
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
źródło: 83622645d6a1239ce228e725bf0ec26f
Pobierz

![W Wirginii 2 psy zagryzły 23 jelonki w pogotowiu dla dzikich zwierząt [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/500bd119dbd9689e9136de2fbb16c514d275157cc1c264f8f4cc2177de9924d0,q80.jpg)

- muzyka - Pan Gordon to fachowiec jest - soundtrack z Dark Ages był spoko, ale nie umywa się do 2016 i eternala
- grafika - nie wiem jak to możliwe, ale najlepszą grafikę ma zdecydowanie właśnie DOOM 2016, zarówno Dark Ages jak i Eternal są brzydsze zauważalnie
- optymalizacja - na RTX 3060 na ultra stałe 100 fps w 1440p, najs (na tym samym sprzęcie Dark Ages na med 60 fps)
- długość gry - kolejna zaleta - całość zajęła mi 16h
- rozgrywka - i tutaj już są pewne minusy - poziom trudności jest źle wyważony - o ile Eternal czy Dark Ages były dla mnie na normalu idealne, tak tutaj niby też, po czym przychodzi walka z bossem i tak zamiata mną podłogę, że musze zjechać na easy* I choć na plus brak otwartości świata i elementów platformowych (których nie znosiłem w Eternalu), tak czegoś tu brakowało - w Eternalu były cudowne Bramy Slayera, a w Dark Ages człowiek w koncu się do tarczy przyzwyczaił, to tutaj się musiał z powrotem przestawić, że jej nie ma. Ale rżnięcie demonów jest jak należy a to najważniejsze.
#doom #gry
źródło: doom
Pobierz