Wpis z mikrobloga

235 675 + 50 = 235 725

Połatane 4 kwadraty wzdłuż zalewu. Wczoraj dopiero umyłem rower po weekendzie, więc dziś tak na słowo honoru po deszczu pojechałem.
Ogólnie 15 stopni o 19 w samym środku wakajek to jakiś żart. Do tego w-------m się przy zerowej prędkości na żużel z kamieniami, zgubiłem lampkę (ale potem ją znalazłem) i sprawdziłem że czujnik tętna (sądzę że pas z elektrodami, a nie sam transmitter) nadaje się do śmietnika.

--------------------------------

#kwadraty

Max square: 28x28 (-)
Max cluster: 1237 (-)
Total tiles: 4296 (+4)

Dwa nowe kwadraty bardziej zachodnie to się jeszcze do czegoś mi przydadzą, ale te bardziej wysunięte na wschód, to po nic, dopóki nie popłynę żaglówką po Zalewie i nie załatam dziury, której nie da się załatać z lądu. Ostatecznie, lasy gostynińsko-włocławskie poszły mi całkiem sprawnie, jak na to że mieszkam tu trzeci miesiąc. Max w przyszłym roku wyczyszczę wszystko co się da na tych piachach przeklętych. Zdjęcie niepowiązane.

#rowerowyrownik

Skrypt | Statystyki
cultofluna - 235 675 + 50 = 235 725

Połatane 4 kwadraty wzdłuż zalewu. Wczoraj dopie...

źródło: Tn0L3W51bIwAkzpf_NEOte8-s2677iPHaa45qCvGBog-1155x2048

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
Dwa nowe kwadraty bardziej zachodnie to się jeszcze do czegoś mi przydadzą, ale te bardziej wysunięte na wschód, to po nic, dopóki nie popłynę żaglówką po Zalewie i nie załatam dziury, której nie da się załatać z lądu. Ostatecznie, lasy gostynińsko-włocławskie poszły mi całkiem sprawnie, jak na to że mieszkam tu trzeci miesiąc. Max w przyszłym roku wyczyszczę wszystko co się da na tych piachach przeklętych. Zdjęcie niepowiązane.

@cult_of_luna:
cultofluna - >Dwa nowe kwadraty bardziej zachodnie to się jeszcze do czegoś mi przyda...

źródło: Firefox_Screenshot_2025-08-01T20-12-54.791Z

Pobierz
  • Odpowiedz