Połatane 4 kwadraty wzdłuż zalewu. Wczoraj dopiero umyłem rower po weekendzie, więc dziś tak na słowo honoru po deszczu pojechałem. Ogólnie 15 stopni o 19 w samym środku wakajek to jakiś żart. Do tego w-------m się przy zerowej prędkości na żużel z kamieniami, zgubiłem lampkę (ale potem ją znalazłem) i sprawdziłem że czujnik tętna (sądzę że pas z elektrodami, a nie sam transmitter) nadaje się do śmietnika.
Max square: 28x28 (-) Max cluster: 1237 (-) Total tiles: 4296 (+4)
Dwa nowe kwadraty bardziej zachodnie to się jeszcze do czegoś mi przydadzą, ale te bardziej wysunięte na wschód, to po nic, dopóki nie popłynę żaglówką po Zalewie i nie załatam dziury, której nie da się załatać z lądu. Ostatecznie, lasy gostynińsko-włocławskie poszły mi całkiem sprawnie, jak na to że mieszkam tu trzeci miesiąc. Max w przyszłym roku wyczyszczę wszystko co się da na tych piachach przeklętych. Zdjęcie niepowiązane.
Dwa nowe kwadraty bardziej zachodnie to się jeszcze do czegoś mi przydadzą, ale te bardziej wysunięte na wschód, to po nic, dopóki nie popłynę żaglówką po Zalewie i nie załatam dziury, której nie da się załatać z lądu. Ostatecznie, lasy gostynińsko-włocławskie poszły mi całkiem sprawnie, jak na to że mieszkam tu trzeci miesiąc. Max w przyszłym roku wyczyszczę wszystko co się da na tych piachach przeklętych. Zdjęcie niepowiązane.
Połatane 4 kwadraty wzdłuż zalewu. Wczoraj dopiero umyłem rower po weekendzie, więc dziś tak na słowo honoru po deszczu pojechałem.
Ogólnie 15 stopni o 19 w samym środku wakajek to jakiś żart. Do tego w-------m się przy zerowej prędkości na żużel z kamieniami, zgubiłem lampkę (ale potem ją znalazłem) i sprawdziłem że czujnik tętna (sądzę że pas z elektrodami, a nie sam transmitter) nadaje się do śmietnika.
--------------------------------
#kwadraty
Max square: 28x28 (-)
Max cluster: 1237 (-)
Total tiles: 4296 (+4)
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki
źródło: Tn0L3W51bIwAkzpf_NEOte8-s2677iPHaa45qCvGBog-1155x2048
Pobierz@cult_of_luna:
źródło: Firefox_Screenshot_2025-08-01T20-12-54.791Z
Pobierz