Aktywne Wpisy

Tyrande +312
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +81
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

#tinder #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #randki #badoo
Niedługo padnie.
@ka-lol Czemu twierdzisz, że padnie? Ale przyznam, że sam odniosłem takie wrażenie bo to chyba apka jakiegoś startupu. Dostali kasę i reklamują się póki co. Na razie wszystko jest darmowe, więc nie wiem jaki mają plan. Pewnie liczą, że w miarę zdobycia popularności będą wprowadzali płatności.
Na razie chyba działają
@messindowski: liczą na to że ktoś ich wykupi ¯\(ツ)/¯
Aktualnie szukają react native developera ¯\(ツ)/¯
Ta aplikacja nie ma prawa działać z tego samego powodu, z którego nie działa Tinder, Badoo czy
Tam jest taka statystka poznanych osób i serduszek
Większość osób ma zero, czasem 1
Jakieś oskarki vifoniarze mają po 20 xD (kilka osób dosłownie)
Więc no taki sam syf jak Tinder, nie ma się co nastawiać. Zbyt duża konkurencja do osób mniej niż 8\10
Ogólnie dużo ludzi tam było tak całościowo?
Nie zalogowałeś się, ale mogłeś przeglądać profile stąd wiesz jak wyglądały inne osoby?
Są w tej apce jakieś filtry w ogóle? Wiek itp.? Czy widzisz wszystkich?
No to słabo jak ten sam system serduszek itp. Ale w zasadzie ciężko byłoby jakoś inaczej to zorganizować. Chyba, że przymusowe parowanie
Działa to na zasadzie przymusowego parowania.
Przez pierwszą godzinę szukałem przez
Nie rozumiem tego, że na mapie widzę wszystkich, ale to apka mnie łączy? Czyli co mogę dać serduszko i to nie ma znaczenia? Ale paruje na jakiej zasadzie? Wystarczy, że pasujące filtry i blisko siebie są osoby i wtedy trzeba zrobić to zdjęcie 2 osobie? Jak się nie wyrobisz to para przepada?
Co ile powtarzają się te eventy
Tak, na mapie widzisz wszystkich, możesz podejrzeć ich profile natomiast paruje cie randomowo, na podstawie filtrów wieku.
Po uzyskaniu pary masz 2 minuty by podejść pogadać chwilę i zrobić sobie wzajemnie zdjęcia. Zapisują się w galerii jednak są zablurowane, aby je odblokować musisz wykorzystać gwiazdki które dostajesz za zrobienie jak największej liczby zdjęć. Jak oboje odblokujecie swoje zdjęcia to można dać serduszko sobie nawzajem i jak dobrze pamiętam wtedy