Wpis z mikrobloga

Ostatnio dość często mam odczucie... Wrażenie? Że obcy ludzie nienawidzą mnie za sam fakt istnienia. Przez to, że jestem bardzo opanowana, spokojna i cierpliwa to ludzie lubią sobie po mnie jeździć i testować moje granice, póki nie pęknę.
Posiadanie paskudnego ryja, spokojnego charakteru i dużej cierpliwości sprawia, że inni robią sobie z Ciebie trampolinę do dania upustu własnych emocji. ()

#logikarozowychpaskow
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LuznaPusi: To jest kwestia narcyzmu, bo on też może objawiać się w negatywny sposób. Zdaję sobię sprawe z tego, że wiele ludzi ma w siebie w------e co jest w sumie jeszcze gorsze. Efektem tego jest, że wiele osób chce być wysłuchana, dostrzeżona, ale nikt nie chce wysłuchać i dostrzec.
  • Odpowiedz
Zdaję sobię sprawe z tego, że wiele ludzi ma w siebie w------e co jest w sumie jeszcze gorsze. Efektem tego jest, że wiele osób chce być wysłuchana, dostrzeżona, ale nikt nie chce wysłuchać i dostrzec.

@Brzydka_Smalczyca: no to swoją drogą
mi chodziło tylko o to, że mamy o wiele większy margines (robienia co się nam podoba bez zwracania na siebie uwagi) niż większość ludzi myśli, że mamy i piszę to
  • Odpowiedz