Aktywne Wpisy

lubie-sernik +8
Jakie słodycze najbardziej lubicie?

lubie-sernik +18
Mam w nodze 12 śrub i dużą tytanową płytkę bo nie umiem jeździć na hulajnodze.
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
źródło: 1000053030
Pobierz

@washington: sam tworzysz szurskie teorie saszko chlejący
@jedrekpodhale: w kościele?
https://www.facebook.com/apostolskachota
To tak jakby te spędy ONR-owców na Ukrainie podpisywano jako przeciętnego nastolatka w Polsce, kiedy w rzeczywistości jest to jakiś promilowy folklor polityczny. Naprawdę myślisz że młodzi ludzie na Ukrainie czczą Banderę i go podziwiają czy kochają? Mają
źródło: c4eaba2f9a019a951a115b891ebe6e21,1019,0,0,0
Pobierz@Haszem: No to chyba prawaki to popieraja, przeicięz oni nie cha Ukrainców w Polsce, a jak ci z UA sie beda uczyli po czesci ukrianskiego programu to wieksza szansa, że wróca do siebie.
@jedrekpodhale: tylko może doczytaj za co odpowiada Bandera, bo na pewno nie za Wołyń i rzezie. Każdy Polski historyk to przyzna.
Za Wołyń odpowiada Klaczkiwski i Suchewicz.
Jeśli nie potrafisz wskazać zbrodniarzy, niczym się nie różnisz od typowego fana UPA.
To są fakty i nie ma tu o czym dyskutować. Lecisz na czarno z takim podejściem, elo.
To, że Ty pogardzasz Polską nie znaczy, ze wszyscy Polacy maja takie poglady.