@Zoyav: no wlasnie - to tylko brutto pracownika które nie wiedzieć czemu nie zawiera wszystkich kosztów (tzn. wiadomo czemu), prawdziwe brutto (superbrutto, koszt pracodawcy) to te mniej więcej 9500 pln, bo tyle na Ciebie wydaje, nie licząc oczywiście innych kosztów powiązanych z etatem.
@Zoyav: Co xd? przecież dostajesz wtedy od pracodawcy przynajmniej 2 % więcej wypłaty które bezpośrednio wpada tam ale sobie możesz je wypłacić co miesiąc
@xetrov: nie interesują mnie koszty pracodawcy bo gro tych kosztów sobie wrzuca w rozliczenie i nie płaci dochodowego albo citu
więc to już jest sprawa między nim anoanstwem jakie auto mu państwo funduje
(czyli w zasadzie znowu ja bonpanstwo nie ma pieniędzy swoich tylko te które złupi uopowcom i dzięki temu Biedny brzedziembiorcy bez l4 i dnia urlopu muszą jeździć nowym audi)
wiadomo czemu), prawdziwe brutto (superbrutto, koszt pracodawcy) to te mniej więcej 9500 pln, bo tyle na Ciebie wydaje, nie licząc oczywiście innych kosztów powiązanych z etatem.
#pracbaza #rozowepaski #damskiprzegryw
źródło: IMG_7497
PobierzTam w opcjach musisz zmienić na > "tygodniowy".
Myszką z drop-downa wybierz
A tych dwóch karaluchów z zaburzonym ego nie słuchaj.
Ale do PKK to ty się dodaj
@rachuneksumienia: nigdy
(Jeśli wierzysz w spiskową teorię dziejów xD)
więc to już jest sprawa między nim anoanstwem jakie auto mu państwo funduje
(czyli w zasadzie znowu ja bonpanstwo nie ma pieniędzy swoich tylko te które złupi uopowcom i dzięki temu Biedny brzedziembiorcy bez l4 i dnia urlopu muszą jeździć nowym audi)
A policzyłeś ile ma z tego profitu czy nie?