Wpis z mikrobloga

@dawid199033: Jak tylko z lekiem wysokosci wytrzymasz wciaganie (jest dosc wysoko :P) to potem wszystko sie tak szybko dzieje ze zanim se przypomnisz ze masz zaburzenia lekowe to juz bedzie po zabawie :D
  • Odpowiedz
@dawid199033: Fajnie będzie, troche sie będziesz bał ale chwilę gdy wjeżdża się na sama górę, potem staje dęba na sekundę i zaczyna zjeżdżać w dół sa nieprzeciętnym doświadczeniem.
Ja jechałam kiedyś na Hyperionie ze swetrem w zębach więc Ty też dasz radę bez takich udziwnień.
  • Odpowiedz
@dawid199033: Zamkniesz oczy na czas wciagania :D a potem jak otworzysz to tak szybko sie wsszystko dzieje ze i tak nie zdazysz zanotowac wszystkiego :D
Hyperion to byl moj pierwszy w yciu rollercoaster (i mialem wtedy 42 lata :P) Raobi wrazenie :D
  • Odpowiedz
@dawid199033: No to co? Ja też mam i zawsze jestem na hyperionie, na zadrze też, na wszystkim. To nie są góry i łańcuchy, bedziesz miał świadomość że jesteś przypięty i że z Tobą siedzą inni ludzie którzy w razie W także zginą xD
  • Odpowiedz
@dawid199033: na prawdę nic ci nie będzie. Te kolejki są bardzo dobrze sprawdzane, konserwowane. Jest wysoko ale nie wylecisz. Wyobraź sobie że setki ludzi jeździ i nic im nie jest - Tobie też nic się nie stanie. Oczywiście zdarzają się wypadki, ale nie dopuszczaj tej myśli do głowy... Jak przezwyciężysz strach będziesz wiedział na czym polega ta zabawa i będziesz tylko chciał więcej i więcej ( ͡ ͜
  • Odpowiedz
@matteo_moravietzky: nie zgodzę się XD byłam w tym tygodniu 1 raz w życiu, i po pierwszym zjeździe na Hyperionie była kolejka tylko na 10min, to brat mi mówi, że super, idziemy drugi raz, i spietrałam po paru minutach czekania xd Hyperion to najgorsze co mnie w życiu spotkało, bo przy zjeździe z tej górki miałam wrażenie, że się wysuwam z zabezpieczeń i zaraz mnie wywali XD Za to na Zadrze
  • Odpowiedz