Wpis z mikrobloga

@kowalesko: no ale pewnie prawde tu powiedział, przecież wszyscy pamietamy jak tusk twierdził że ma świetne relacje z usa apotem sie okazało że był co najwyżej na callu w którym milczał bo z trumpem gadał tylko macron z merzem.
  • Odpowiedz
@pozdroxxx666: no dla mnie murzyńskością jest podniecanie się tym że nas niemiec czy francuz poklepie po plecach, i traktowanie tego jako sukcesu na arenie miedzynarodowej.

Nie zrozum mnie źle, nasze relacje z USA nie sa do końca zdrowe (i tutaj mam akurat pretensje do nas bo USA poprostu sobie korzysta z tego że nie mamy elit), ale sugerowanie że tylko prawica w tym kraju cechuje sie murzyńskością w relacjach zagranicznych
  • Odpowiedz
@recznik_z_ikei:

ale sugerowanie że tylko prawica w tym kraju cechuje sie murzyńskością w relacjach zagranicznych , to jedno wielkie iks de.

Bo dokładnie tak jest a ze prawiczki deb ile nie pojmują żadnego konceptu międzynarodowej współpracy z krajami niemiecko czy francuskojęzycznymi bo im schizofrenia każe doszukiwać się tam za każdym razem spisku to próbują pchać tą inwalidzką narrację o uległości wobec unii
  • Odpowiedz
Jak dla was to nie murzyńskość to nie wiem co nią jest.

@pozdroxxx666: zabawne to jest, ze jak chodzi o usa to prawactwo takie jak ten wyżej prześciga się który lepiej ciągnie laskę USA, flagi na wiecach XD ale powiedz coś o naszym naturalnym, najbliższym sojuszniku, czyli Niemcach to dostanie sraczki xD jakby Tusk wyszedł z flagą niemiec na jakiś wiec to by się zesrał na bordowo ten wyżej.
  • Odpowiedz
@recznik_z_ikei: pokaż mi jakaś wypowiedź Tuska który ekscytuje się z powodu tego, że jakiś kanclerz Niemiec lub prezydent Francji powabnie na niego spojrzał lub miał z nimi "fizyczny kontakt". Przecież to co napisał Duda ośmiesza Polskę i Polaków. Zero partnerstwa. Murzyńskość.
  • Odpowiedz