Wpis z mikrobloga

Ojoj, nie dostał zaproszenia na pokaz dying light the beast?
Hmm, pomyślmy.
trzyma z kiszakiem który wszystkich wyśmiewa, ktory jest u każdego wydawcy zbanowany, który gardzi polskim game devem, oni to widzą, nie są idiotami choć tak próbuje ich rumun i reszta ludologów przedstawiać.

krzyczy ze jest griffterem i jest z tego dumny, nawet tak swoje materiały nazywa.

obraża ludzi na twitterku

zaczepia innych recenzentów (zapewne dla atencji o którą sam się czepia innych ( ͡° ͜ʖ ͡°)

wchodźi na jakieś dziecinne wojenki z cd action, gry online, łowcy gier (jacy oni by nie byli to jest to traktowane jako toksyczne zachowanie)

podważa pracę recenzentów choć sam jak się okazało oszukuje swoich widzów i tych gier nie kończy choć sekta do której należy sama robiła o to p-----------e do innych. Recenzje DL the beast też zrobisz nie kończąc gry, to już ustalone, robisz tak od lat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Potem „chlip nie dostałem zaproszenia”

Parodia twórcy internetowego który chce żeby ktoś go traktował poważnie. Już o jego poczuciu że może umoralniać innych nie wspomnę, każdy widzi jak się zachowuje.
#kiszak #arkadikuss
Krisztiano_Ronaldo - Ojoj, nie dostał zaproszenia na pokaz dying light the beast? 
Hm...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krisztiano_Ronaldo: A ci co dostali zaproszenie na pokaz, to oczywiście są nierzetelni i w ogóle to recki kupione, prawda? :D Najgorsze jest to, że areczek z uporem maniaka myśli, że on w tym wszystkim ma rację i zrobi wszystko pod swoją narrację.
  • Odpowiedz
@domuru xD
Mówił że nie oglądał żadnego materiału.
Przypomniał mi się drwal z------o, który popłakał się ze nie wpuścili go na pokaz 2 odcinków pierwszego sezonu Wiedźmina Netflixowego w Polsce i próbował wejść „sposobem”
Kiszak wyśmiewający AC shadows kilkukrotnie proszący o kodzik.
Ci ludzie są niepoważni xD
  • Odpowiedz
@Michael_Scott widziałem to, skręcało mnie gdy nią rzucał.
I ta podstawka z aliexpress, wielkie oburzenie że mu nie pasuje!!!
Na tamten czas gracze byli oburzeni ps5 pro więc wykorzystał to bo wyczuł emocje, gdy emocje u graczy opadły i ci co się zarzekali że nie kupią ostatecznie kupili w tym i ja, to sobie chwalą.
On jest tak prymitywny, że bardziej się nie da.
  • Odpowiedz
@Krisztiano_Ronaldo: Ogólnie to ja jako Soniarz z dziada pradziada, przyznam, ze PS5 Pro w takiej formie to troche splunięcie w morde. Dla aktualnych posiadaczy plejaka upgrade nikły, a dla potencjalnych nowych nabywców, sprzet sam w sobie całkiem spoko, ale za taka cene powinni chociaż napęd do tego dołożyć. Więc rozumiem oburzenie graczy i w jakimś stopniu je podzielam.

Ale no Arkadikusik z takim poziomem recenzji sprzętu to moze takiemu Archonowi
  • Odpowiedz
@frems: Tyle na twój temat: Projekcja (od łac. proicere – „wyrzucać przed siebie”) – mechanizm obronny polegający na przypisywaniu innym własnych niepożądanych uczuć[1], poglądów, zachowań lub cech najczęściej negatywnych. Przyczyną jest większa dostępność tych uczuć, poglądów, zachowań i cech u osoby, która je posiada, a tym samym łatwiejsze podciąganie pod daną kategorię.
  • Odpowiedz