Wpis z mikrobloga

ONA może za każdym razem tą deskę sobie opuszczać

@_mecenas_: Mi żona wyjaśniła, że szafki i lodówka, damochody i inne pojemniki też są zamknięte nieużywane.
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer ogólnie to jest dziwne bo pracuje teraz z 6 babkami w biurze, mamy jeden kibel i nigdy od 5 lat nie widziałem żeby była klapa zamknięta z kibla, ja zamykam ale reszta babek jakoś się do tego nie kwapi, chociaż już kilka razy słyszałem od nich narzekanie na męża że głupiej klapy nie może zamknąć.. hipokrytki xD
  • Odpowiedz
@_mecenas_: Obie deski powinny być opuszczone. Wodę powinno się spłukiwać przy zamkniętym wc, bo inaczej ciśnienie rozpryskuje mini kropelki wody po pomieszczeniu.
Fuj.
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer przecież im nie chodzi o klapę, która to podobno zatrzymuje bakterie, tylko o deskę, która ma w środku wielką dziurę i jej opuszczenie nijak nie zatrzymuje bakterii przy spuszczaniu - nawet iluzorycznie ( ͡º ͜ʖ͡º)

Mylenie tych dwóch rzeczy wygląda mi na racjonalizację wygodnickiej zachcianki
  • Odpowiedz
Przeciez deska po uzyciu kibla powinna byc zawsze opuszczona, bo uzywanie spluczki rozsiewa bakterie z moczu i kału dookola na was i rzeczy obok. Jesli tego nie robicie a macie kibel tam gdzie szczoteczke to myjecie zeby pasta z drobinkami gówna.

Absolutely disgusting.

@jegertilbake: co jeszcze mi powiesz ze ręce po sraniu też myjesz, ah te płatki śniegu xD
  • Odpowiedz