Aktywne Wpisy

izimizixdd +21
Gdybyście mogli wybrać w jakim miejscu w Polsce moglibyście mieszkać, to co byście wybrali?
Ja Kraków (。◕‿‿◕。)
Ja Kraków (。◕‿‿◕。)
driveback +51
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy Superb 3 po lifcie z 2019 roku w wersji Style 4x4 2.0tsi, 272 KM przebieg 75 000 zł od 1 wlasciciela za 100k to dobra opcja? Dzisiaj nią jeździłem i przyjemność oraz wrażenia z jazdy są ogromne. Idzie to jak szatan, wygląd i wyposażenie super (auto od zawsze mi sie wizualnie bardzo podobalo, chyba najladniejsza skoda). Ogólnie pierwsze wrażenia ekstra, ale nie znam sie na autach aż tak dobrze, żeby adhoc podjąć decyzję. Na pewno jest tu wielu ekspertów w kwestiitych tych samochodów. Czy to dobra oferta? Auto jest bezwypadkowe, ale ma lekko zniszczony lakier tj. jakieś obcierki parkingowe, odpryski, auto było jeżdżone w firmie budowlanej od nowości przez głównego dyrektora, wiec pewnie też bywało "w terenie". Przebieg i historia w pełni sprawdzone i wiarygodne, wnetrze i silnik stan igla. Oglądałem dziś to auto z kumplem mechanikiem, bo najbardziej sie bałem o skrzynie biegow i jej pracę. Kumpel potwierdził, że mechanicznie stan jest bardzo ok i na pierwszy rzut oka nie widać jakichkolwiek problemów. Właściwie poza słabym stanem lakieru auto wydaje sie super.
Ogólnie na co uważać w tym aucie? Co nieprzyjemnego moze zaskoczyć? Może ktoś ma i zechciałby sie podzielić swoimi spostrzeżeniami? Bede bardzo wdzięczny za odpowiedzi bo auto bardzo mi się podoba i jestem bliski zakupu, ale żeby to zrobić musze być pewny na 100%. Myślicie że to dobra oferta pomimo lekkich usterek lakierniczych?
Cieknąca obudowa termostatu - ~3500zł na gotowo.
Sprawdź czy miał wymieniany olej w skrzyni i haldexie.
no ale nie w takim wypasie
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/skoda-superb-ID6HxO15.html