Wpis z mikrobloga

Co byście zrobili będąc fryzjerem czy tam barberem i ludzie umawialiby się i nie przyłazili tzn. w kratkę a jakby ich nie było to każdy by wam gadał że, zaspał, tramwaj uciekł, zapomniał ?

Albo spóźnialiby się np. byli umówieni o 10 a przyjechali o 10:30 lub 11 ?

Albo jakiś ziomeczek umówiłby się do was 2 tygodnie wczesniej a potem przypomniał dzień przed, kolejnego dnia czekacie bo jest na 18 a jego nie ma... Dzwonicie nie obiera tel po czym za dwa dni przeprasza i chce się znowu umówić XD

Czas który nie strzyżecie to nie zarabiacie w pracy 0 zł dzieki takim ziomeczkom.

Co byście zrobili ?

#przegryw
Zwierz33 - Co byście zrobili będąc fryzjerem czy tam barberem i ludzie umawialiby się...

źródło: gf-ZgRo-QisP-1Ko5_barber-czyli-cos-wiecej-niz-fryzjer-1280x960

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@StonkaM: A czym to się rózni od innej pracy ? Tu tagują ludzie z biura, taśmy i każda inna praca. Masz ch*ja do d--y to przegryw. To nie jest tag dla ludzi spod mostu tylko.
  • Odpowiedz
  • 0
@T3sla: Zaraz by się obrazili i dupę obmywali na mieście i socialach więc fałszywie pisali że, jesteś do kitu żby inni nie przychodzili podczas gdy to oni są winni a nie ty. Jakbyś chciał z góry albo zablokował więc cięzka sprawa z takimi gnojami.
  • Odpowiedz
@Zwierz33: mój fryzjer chyba robi overbooking bo zawsze przychodzę na czas albo kilka minut przed i zawsze muszę kilkanaście minut czekać, gdyby nie to że nie lubię zmian to bym pewnie próbował inne salony ale nie chce mi się
  • Odpowiedz
  • 1
@michalgrande: Mozliwe ale to też wina ludzi spóźniających się bo później obsuwy są przez takich więc to ich należałoby winić. tak samo jak przez cwaniaków nadużywających L4 bez podstawnie każdy normalny pracownik traci bo potem krzywo patrzą. I to też nie wina pracodawcy tylko cweli co kombinują.
  • Odpowiedz
  • 1
@Zwierz33 poza tym, jaka januszerka? Zostawiasz wybór klientowi. To jak na allegro. Płatność z góry albo przesyłka za pobraniem (droższa)
  • Odpowiedz