Wpis z mikrobloga

Hej,

Chciałem sobie zrobić przyjemność na weekend i kupić klocki. Upatrzyłem sobie Land Rovera Defendera '90 bo wygląda na masę zabawy przy składaniu i fajny efekt końcowy.

ALE wpadł mi w oko ten zestaw od Mattela: Hot Wheels Mercedes-Benz 300 SL
Wygląda spoko, ma metalowe elementy i dodatkowo model w skali 1:64. Ale boję się jakości wykonania, miał ktoś styczność z tymi zestawami?

Zamówiłem dwa, coś musze jutro wybrać xD
#lego #mattel #hotwheels #brickshop #klocki
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RoyKeane namówiłeś, kupiłem Mercedesa, jest sztos. Dużo chromu, metalowe felgi, dobre pakowanie (szyby czy klocki z nadrukami zapakowane osobno), właśnie, nadruki a nie tona naklejek, super opony, byłoby kilka rzeczy, których moznaby się czepić ale serio, jest top. A, no i ma możliwość customizacji. Uwierzyłem chłopu w Internecie i wyszło sztos.

Zostawiam to info też dla tych co trafią kiedyś na ten wątek.
  • Odpowiedz
@Arkadioization: te klocki od Mattela czy w tym nowym wypuscie czy jako Mega Block jakosciowo robily robote. Ja sobie wzialem te odwzorowujace prawdziwe modele - Maserati, Honde i Cadillaca. Na Mercedesa poczekam chwile bo troche kosztuje. Zastrzerzenie tylko mialem w blocksach kiedys bo jeden element mialem jakos zanieczyszczony, duzy widoczny na zewnatrz ale to tyle. Dla mnie te modele Lambo itp. od Lego to abonimacje a tu mam fajnie odwzorowany
  • Odpowiedz