Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szurszur: wykop, jak i inne social media mają wyje%ane, liczą się użytkownicy, wyświetlenia i sprzedane reklamy. Reklamodawca nie pyta czy te wyświetlenia to ruskie boty AI, czy ruscy udający Polaków czy prawdziwi użytkownicy. Póki państwa lub UE nie zmuszą regulacjami platform social mediów do ukrócenia tego burdelu to całe social media nie mają sensu. Boty mogą same że sobą rozmawiać i ch... to kogo obchodzi. By tak się stało, najpierw
  • Odpowiedz
@szurszur: Przecież wykop to kolebka faszystów, pseudoprawicowców, ruskich agentów. Oni tu są jak pączki w maśle, nie wiem tylko czy Białek coś z tego ma czy po prostu moderacja i góra to takie gamonie. W każdym bądź razie są tak samo odpowiedzialni za to co się dzieje jak te kremlaki z Konfy, PiU i sekta Brauniarzy co naganiaja do nienawiści wobec obcjokrajowców.
  • Odpowiedz
  • 7
@Epikur_Z_Samos: Przeczytlaes to w ogole? To nie jest ten gosc z Sosnowca. A jeżeli twierdzisz, ze to nie Polak był w osnowcu to prosze daj źródło. Bez niego jestes kolejnym wrzucajacym antypolską propagandę.
  • Odpowiedz
@szurszur: Nie pytaj co zrobi dodatkowy chromosom, bo on tego sam nie wiem. Zresztą mam pewność, że Biauek po taniości załączył bota AI. Nic to nie dało, bo jest tak samo niepełnosprytny jak zwykła moderacja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@szurszur: zwykły kałmucki propagandzista: cos się stało no to trzeba od razu spróbować obwinić o to ukraińców bo tak kamandir skazał.
Wyjątkowo obrzydliwy typ.
  • Odpowiedz
@Epikur_Z_Samos: gdzie twierdze że chodziło mi typa z sosnowca? Odniosłem sie tylko do obrazka. Choćby c--j na chuju stanął i aniołowie zagrali na trąbach jerychońskich to żaden świstek papieru nie uczyni z żadnego Andriejego Polaka.
  • Odpowiedz
świstek papieru nie zrobi z ukra Polaka

@Epikur_Z_Samos: no właśnie tak działa ruska propaganda, wybierają jednostki o niższym intelekcie, i wmawiają im, że za zbrodnie odpowiadają źli Ukraińcy. Potem głupki bronią na siłę tezy o złych Ukraińcach, ośmieszając się publicznie.
P.S.To był Polak, i nie było żadnej maczety.
  • Odpowiedz
@szurszur: też nie wiem co ten typ jeszcze tu robi. Chyba nigdy nic prawdziwego nie wrzucił, przypadkowo wszystko na jedno kopyto.
A mi moderują, bo napisałem "g---o" xD
  • Odpowiedz
@szurszur: Dodał "heheszki", więc wszystko jest w porządku. Zresztą, pewnie i bez tego by zostało olane, bo kto by się tam przejmował jakąś propagandą.
  • Odpowiedz